ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Πέρασε 12 κόκκινα φανάρια και τράκαρε περιπολικό για να αποφύγει το αλκοτέστ

Βόλος: Πέρασε 12 κόκκινα φανάρια και τράκαρε περιπολικό για να αποφύγει το αλκοτέστ

Βόλος: Ο μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στη πόλη – Τα πρόστιμα που του επιβλήθηκαν

Σε ένα απίστευτο κυνηγητό ενός 21χρονου οδηγού επιδόθηκε η Τροχαία το βράδυ του Σαββάτου στον Βόλο.

Όπως αναφέρει το gegonotanews.gr, το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός οδηγός δεν έφερε πινακίδες καθώς του τις είχαν αφαιρέσει σε προηγούμενη παράβαση. Ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να βγει με τον φίλο του.

Επιστρέφοντας από το τσιπουράδικο και διασχίζοντας κεντρική λεωφόρο του Βόλου, οι αστυνομικοί παρατήρησαν πως ένας οδηγός κάνει «οχτάρια» στον δρόμο. Του έκαναν σήμα να σταματήσει ωστόσο ο 21χρονος επιτάχυνε για να εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 21χρονος εγκλωβίστηκε τελικά σε στενό και προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη δεν δίστασε να τρακάρει το περιπολικό που του είχε κλείσει τον δρόμο. Ο 21χρονος κατάφερε τελικά να ξεφύγει από το μπλόκο και πήγε στο σπίτι του όπου πάρκαρε το αυτοκίνητο.

Ο 21χρονος συνελήφθη στο σπίτι του και αφού οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα κρατήθηκε εκεί στα πλαίσια του αυτοφώρου. Το αλκοτέστ με όριο το 0,25 έδειξε 1,25 ml ανά λίτρο αίματος

Ο 21χρονος πέρασε διαδοχικά κόκκινα φανάρια στον Βόλο

Ο 21χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές για επικίνδυνη οδήγηση, αντίσταση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και καταδικάστηκε σε 36 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 12.000 ευρώ πρόστιμο γιατί πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια. Επίσης για έξι μήνες του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Λογιστής «έφαγε» από πατέρα και κόρη 2.500 ευρώ

Ασπρόπυργος: Ήταν και στην καταδίωξη στο Πέραμα το 2021 ο 17χρονος Ρομά που συνελήφθη

Βόμβα στου Ζωγράφου: Οι κινήσεις των δραστών και το «ύποπτο» λευκό βαν