ΕΛΛΑΔΑ

Αίγιο: Νέο σοκαριστικό βίντεο με τους κουκουλοφόρους να σέρνουν την ημίγυμνη γυναίκα στα διόδια

Αίγιο: Νέο σοκαριστικό βίντεο με τους κουκουλοφόρους να σέρνουν την ημίγυμνη γυναίκα στα διόδια

Η ημίγυμνη γυναίκα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να γλιτώσει, ενώ στα πλάνα εμφανίζεται να παλεύει με τους κουκουλοφόρους που την τραβάνε και να ουρλιάζει

Νέο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τα διόδια Ελαιώνα στο Αίγιο, όπου άγνωστοι έσερναν μια γυναίκα, ημίγυμνη.

Και σε αυτό το βίντεο, που δημοσίευσε το tempo24.news, φαίνονται 3 κουκουλοφόροι στα διόδια στον Ελαιώνα να τραβάνε τη γυναίκα προσπαθώντας να τη βάλουν μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Η ημίγυμνη γυναίκα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να γλιτώσει, ενώ στα πλάνα εμφανίζεται να παλεύει με τους κουκουλοφόρους που την τραβάνε και να ουρλιάζει. Τελικά κατάφερε να τους ξεφύγει.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα είναι σύντροφος ατόμου που είχε συλληφθεί προ ημερών για συμμετοχή σε κύκλωμα διακινητών και ήλθε από την Αθήνα προκειμένου να τον συναντήσει. Όμως τα αρχηγικά στελέχη του κυκλώματος φοβούμενα πως ο άνδρας θα μιλούσε στους αστυνομικούς και θα προδίδονταν ακολούθησαν την γυναίκα και στο ύψος των διοδίων του Ελαιώνα κατάφεραν να την σταματήσουν, με στόχο να της αρπάξουν την τσάντα της. Πιστεύοντας πως έχει ενοχοποιητικά στοιχεία γι’ αυτούς της επιτέθηκαν, ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους κατάφερε να ξεφύγει.

Το χρονικό

Όλα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου, κοντά στα διόδια του Αιγίου με θύμα μια νεαρή γυναίκα. Ο ένας από τους δράστες την τραβά από τα χέρια, ο άλλος προσπαθεί να την πιάσει από τα πόδια ενώ ο τρίτος κρατά ανοιχτή την πόρτα του οχήματος.

Η γυναίκα αντιστέκεται έχοντας πέσει στο έδαφος. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά της σοκάρουν. Τελικά καταφέρνει να ξεφύγει από τα χέρια των τριών νεαρών και τρέχει έντρομη ουρλιάζοντας. Τα άτομα μπαίνουν στο αυτοκίνητο και κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση που τρέχει η γυναίκα.

Υπάρχουν μαρτυρίες ότι το όχημα των τριών νεαρών είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα ενώ ήταν σπασμένες και οι μπάρες των διοδίων. Πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη» της Πάτρας, αναφέρουν ότι περιστατικό πιθανότατα συνδέεται με κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.