ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Καρράς: Όταν μιλούσε για ένα «αξιοπρεπές τέλος» - «Να μην σέρνομαι στις πίστες»

Βασίλης Καρράς: Όταν μιλούσε για ένα «αξιοπρεπές τέλος» - «Να μην σέρνομαι στις πίστες»

Βασίλης Καρράς: Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε προετοιμάσει το έδαφος για την απόσυρση του από τις πίστες.

Ο Βασίλης Καρράς γνώριζε πώς παρά τη σπουδαία καριέρα του στο λαϊκό τραγούδι, κάποια στιγμή θα σταματούσε από τις νυχτερινές πίστες.

Μάλιστα, ήδη από το 2015 είχε βάλει της βάσεις για μια δεύτερη «καριέρα», καθώς ήθελε να γίνει αγρότης.

Όπως είχε πει ίδιος σε συνέντευξή του το 2015, σκεφτόταν ότι πλησίαζε η μέρα που θα σταματούσε να τραγουδά και αυτό διότι δεν ήθελε οι θαυμαστές και όσοι μεγάλωσαν με τα τραγούδια του να τον δουν να σέρνεται στην πίστα. «Δεν θέλω να με δουν να σέρνομαι στην πίστα. Δε θέλω αυτό το τέλος» ειχε πει χαρακτηριστικά και είχε τονίσει ότι «όπως ο ηθοποιός έτσι και ο τραγουδιστής έχει το ίδιο μικρόβιο να τραγουδά μέχρι να κλείσει τα μάτια του».

«Θέλω να έχω ένα αξιοπρεπές τέλος. Θα καταλάβω πότε είναι. Ετοίμασα τα γεράματά μου, είμαι ήδη αγρότης» είχε δηλώσει τότε.

Μάλιστα, αργότερα πράγματι έγινε παραγωγός βιολογικών προϊόντων και καλλιεργούσε κεράσια, σύκα, σταφύλια, καρύδια και ελιές.

Η τελευταία επιθυμία του σπουδαίου τραγουδιστή

Ο Βασίλης Καρράς νοσηλευόταν με κορονοϊό στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη, την πόλη όπου έχτισε τις βάσεις για την μεγάλη καριέρα του. Ωστόσο όπως μετέδωσε το OPEN, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Αυτή ήταν άλλωστε και η τελευταία επιθυμία του Βασίλη Καρρά ο οποίος είχε προσφέρει μεγάλο έργο στον τόπο του και τον αγαπούσε πάρα πολύ.