ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: «Αφού τον χτύπησε, ζητούσε συγγνώμη», λέει η μητέρα των δύο αδελφών

Νέα Σμύρνη: «Αφού τον χτύπησε, ζητούσε συγγνώμη», λέει η μητέρα των δύο αδελφών

«Αφού τον χτύπησε, έπεσε πάνω του, ζητούσε συγγνώμη και προσπαθούσε να τον συνεφέρει», ανέφερε η μητέρα του 18χρονου που δολοφόνησε τον κατά δύο χρόνια μικρότερο αδελφό του, μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

«Για τη μπλούζα άρχισε ο τσακωμός. Εγώ με τον μικρό, που έφυγε από τη ζωή, ετοιμάζαμε να φύγουμε ταξίδι. Ο μεγάλος θα πήγαινε με την κοπέλα του κάπου αλλού. Ετοιμάζαμε τις βαλίτσες και κάποια στιγμή, ο μικρός αδελφός που δεν είναι στη ζωή, πήρε μία μπλούζα του μεγάλου και την έκρυψε.

Ο μεγάλος την έψαχνε και κάπου εκεί άρχισε η κόντρα μεταξύ τους», αποκαλύπτει η μητέρα των δύο αδελφών που ενεπλάκησαν στο φονικό στη Νέα Σμύρνη, μιλώντας στον ALPHA.

«Ζήλευαν ο ένας τον άλλον, όλα έγιναν για ασήμαντα πράγματα. Ο μικρός τον χτυπούσε και ο μεγάλος κάποια στιγμή πήρε το ψαλίδι για να τον φοβερίσει και ο μικρός έπεσε πάνω του. Ήταν ατύχημα. Όταν συνειδητοποίησε τι έγινε, του έδωσε πρώτες βοήθειες.

Φώναζε “αδελφούλη μου, συγγνώμη αδελφούλη μου, δεν το ήθελα”. Βέβαια και ισχυρίσθηκα ότι το έκανα εγώ. Αν χρειασθεί, θα υπερασπισθώ με κάθε δύναμη το παιδί μου. Δεν είναι τρελό για να χρειάζεται νοσηλεία, απλώς θέλει παρακολούθηση. Έχει πολλά τραύματα και είναι πολύ εσωστρεφής. Δεν θέλω να πάει φυλακή, το παιδί μου», υποστήριξε ακόμη.

Σχετικές ειδήσεις