ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Λήξη του Missing Alert για την 41χρονη έγκυο

Θεσσαλονίκη: Λήξη του Missing Alert για την 41χρονη έγκυο

Τραγικό τέλος στην αναζήτηση της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, αφού η γυναίκα δολοφονήθηκε απο τα χέρια του συντρόφου της.

Θλιβερό επίλογο είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου και μητέρας ενός παιδιού στη Θεσσαλονίκη, αφού η γυναίκα δολοφονήθηκε απο τα χέρια του συντρόφου της. Σε αυτή την ομολογία προχώρησε φίλος του συντρόφου της, ο οποίος είναι σεσημασμένος. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε σε απενεργοποίηση της ειδοποίησης Missing Alert, ύστερα από την εύρεση της σορού της άτυχης γυναίκας.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

«Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση της Γεωργίας Μουράτη. Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σήμερα, 08 Ιανουαρίου 2024. Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Να υπενθυμίσουμε ότι η Γεωργία Μουράτη 41 ετών, εξαφανίστηκε στη 01 Ιανουαρίου 2024 από την περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Γεωργίας Μουράτη στις 4 Ιανουαρίου 2024 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της και θα βρισκόμαστε δίπλα στην οικογένεια για ό,τι χρειαστεί».

Σχετικές ειδήσεις