ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή: Με εγκεφαλίτιδα ο 9χρονος που νοσηλεύεται στο Παίδων – Αισιοδοξία για την υγεία του

Ανατροπή: Με εγκεφαλίτιδα ο 9χρονος που νοσηλεύεται στο Παίδων – Αισιοδοξία για την υγεία του
EUROKINISSI.

Το παιδάκι 9 ετών που νοισηλεύεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων διεγνώσθη με εγκεφαλίτιδα και όχι μηνιγγίτιδα, όπως αποκάλυψε μητέρα του, η οποία τόνισε ότι η υγεία του παρουσιάζει σημαντική βελτίωση.

Αισιοδοξία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας του παιδιού ηλικίας 9 ετών από τη Ζαχάρω Ηλείας, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με εγκεφαλίτιδα και όχι μηνιγγίτιδα όπως μεταδόθηκε αρχικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA.

Συγκεκριμένα, το παιδάκι ηλικίας 9 ετών εξακολουθεί να βρίσκεται στη ΜΕΘ σε σταθερή κατάσταση, αλλά όπως τόνισε η μητέρα του, τις επόμενες ώρες οι θεράποντες ιατροί αναμένεται να το ξυπνήσουν και να το μεταφέρουν σε κλίνη, όπου θα παρακολουθείται.

«Το παιδί μου δεν έχει μηνιγγίτιδα, αλλά εγκεφαλίτιδα. Είναι από υπψηλό πυρετό που πέρασε στα ξαφνικά, χωρίς να το γνωρίζουμε. Το παιδί μου είναι πολύ καλά και σήμερα θα το ξυπνήσουν και αύριο μπαίνει σε δωμάτιο.

Είναι κάτι που θεραπεύεται, έτσι όπως μου είπαν οι γιατροί. Δεν είναι κάτι, μου λέει, ότι δεν είναι κάτι σοβαρό αυτό. Η καρδιά του λειτουργεί κανονικά, οπότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι», υπογράμμισε η μητέρα του 9χρονου, μιλώντας στον ALPHA.