ΕΛΛΑΔΑ

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Θρίλερ με την εξαφάνισή της - Τι είπε συγκάτοικός της για τον «Γιώργο»

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Θρίλερ με την εξαφάνισή της - Τι είπε συγκάτοικός της για τον «Γιώργο»

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Όλα τα προσωπικά πράγματα της γυναίκας είναι ακόμη στο σπίτι της, όπως κατέγραψε η κάμερα του «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη

Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφανισμένη Σταυρούλα Γκουγκουλιά στην Κυψέλη.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», συνομίλησε με την συγκάτοικο της εξαφανισμένης, η οποία δήλωσε το συμβάν με καθυστέρηση τεσσάρων μηνών.

Σύμφωνα με την ίδια, η Σταυρούλα είχε βρεθεί με έναν άνδρα ονόματι Γιώργο, ωστόσο το τηλέφωνό της δεν ήταν κλειστό αλλά είχε σημάδι πως «μιλούσε».

Παράλληλα, η συγκάτοικος ανέφερε πως έψαξε τον ήχο που έκανε το κινητό και σήμαινε πως είτε ήταν σε σημείο που δεν έπιανε είτε την είχε μπλοκάρει. Ωστόσο η γραμμή έκλεισε αφού έμεινε απλήρωτο το τηλέφωνο.

«Φορούσε μια φόρμα και μια μπλούζα, κοντομάνικη. Αθλητικά παπούτσια και ένα βυσσινί σακίδιο», ανέφερε προσθέτοντας πως είχε πάνω της κάποια χρήματα.

Όλα τα ρούχα της εξαφανισμένης Σταυρούλας είναι στη θέση τους, με την συγκάτοικο να δηλώνει πως θα τα χρησιμοποιήσει στο μέλλον η ίδια...

Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι πως και η ταυτότητα της Σταυρούλας είναι στο σπίτι, όπως έδειξε στην κάμερα της εκπομπής, ακόμη και την κάρτα αναλήψεων.