«ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ»

ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: Σοκάρει ο μαθητής που δέχτηκε επίθεση - «Μου ζητούσαν 5 ευρώ για να μη με δέρνουν»

Καλλιθέα: Σοκάρει ο μαθητής που δέχτηκε επίθεση - «Μου ζητούσαν 5 ευρώ για να μη με δέρνουν»

Καλλιθέα: Οι νεαροί τραμπούκοι δεν δίσταζαν να ζητάνε χρήματα για να αφήσουν ήσυχο τον 13χρονο

Νέες αποκαλύψεις για την επίθεση στην Καλλιθέα που δέχτηκε ανήλικος από συνομίληκούς του έρχονται στη δημοσιότητα.

«Κατέβηκα από το φροντιστήριο και μου είπαν τι φέρνεις τον πατέρα σου, φέρτον τώρα να τον σκοτώσουμε. Είχα φοβηθεί πολύ», ανέφερε στο STAR και στον Βαγγέλη Γκούμα ο 13χρονος.

«Πήγα να βγάλω το κινητό και πήγε να μου το πάρει ένας. Το άφησε και μου έριξε μπουνιά και μετά μου έριξε με το άλλο χέρι», συνέχισε.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του 13χρονου δήλωσε πως «του είπαν να τον πάνε κάπου απόμερα και τον χτύπησαν μέσα στον κόσμο. Του ζήτησαν 5 ευρώ για να μην τον χτυπήσουν. Τους τα έδωσε και μετά το είπε στον διευθυντή, κάλεσε τον πατέρα του μαθητή αυτού και του τα γύρισαν πίσω».

«Είχα κάνει άλλο κούρεμα και με βρίζανε και με βαράγανε. Με φτύνανε. Δεν ήξερα τι να κάνω, άλλαξα σχολείο», συνέχισε την εξιστόρηση για το μαρτύριο που ζούσε ο 13χρονος.

«Έρχεται και μου είπε να μιλήσουμε και μου έδωσε δυο σφαλιάρες. Με μάτωσε και έχω πρόβλημα στο αυτί. Άλλαξα σχολείο για τον λόγο αυτό. Μετά από αυτό μου ζητούσε 5 ευρώ για να μην με σκοτώσει. Είναι πολλοί αυτοί, εγώ είμαι ένας. Το σχολείο δεν είναι μέρος να παίζεις ξύλο», συνέχισε και πρόσθεσε «εγώ δεν σηκώνω χέρι», κατέληξε για τα όσα βίωνε.

«Πάρε τον πατέρα σου να έρθει, να τον σκοτώσουμε»

Επίθεση δέχθηκε ένα 13χρονο παιδί την Παρασκευή (02/02) από τέσσερις ανήλικους, οι οποίοι τον απείλησαν και μεταξύ άλλων του είπαν να τηλεφωνήσει στον πατέρα του για «να έρθει, να τον σκοτώσουμε», σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Ο 13χρονος βρισκόταν έξω από φροντιστήριο, όταν τον πλησίασε ένας 16χρονος και άλλοι τέσσερις ανήλικοι. Οι δράστες του ζήτησαν να πάνε πιο κάτω, σε μία γωνία και στη συνέχεια του είπαν: «Γιατί κρύβεσαι; Πάρε τον πατέρα σου, να έρθει, να τον σκοτώσουμε».

Όταν ο 13χρονος έβγαλε το κινητό τηλέφωνό του, δέχθηκε επίθεση και οι δράστες προσπάθησαν ανεπιτυχώς να του αρπάξουν τη συσκευή, προτού τραπούν σε φυγή. Για το περιστατικό κατατέθηκε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας.

Εις βάρος των τεσσάρων ανηλίκων δραστών, οι οποίοι αναζητούνται, σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, όπως και για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Σχετικές ειδήσεις