ΕΛΛΑΔΑ

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Σοκαρισμένη και φοβισμένη η ηθοποιός - Παραμένει στο νοσοκομείο

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Σοκαρισμένη και φοβισμένη η ηθοποιός - Παραμένει στο νοσοκομείο

Η έντονη αδιαθεσία οδήγησε την αγαπημένη ηθοποιό Ζωζώ Σαπουντζάκη εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύεται πλέον σε σταθερή κατάσταση, με τους γιατρούς του ιδιωτικού θεραπευτηρίου να παρακολουθούν από κοντά την περίπτωση λόγω της ηλικίας της.

Όπως έγινε γνωστό, η Ζωζώ Σαπουντζάκη λιποθύμησε στα χέρια της μακιγιέζ της την ώρα που προετοιμαζόταν για τηλεοπτικό γύρισμα, με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο και να διακομιστεί άμεσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Εκεί, οι γιατροί, διαπίστωσαν πολύ χαμηλή πίεση, αφυδάτωση και αδυναμία, ενώ όπως ενημέρωσαν σχετικά, η ηθοποιός πίνει ελάχιστο νερό και τρώει πολύ λιτά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso η ηθοποιός είναι σοκαρισμένη, αλλά και φοβισμένη, αφού πρώτη φορά στη ζωή της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο!

Θα παραμείνει στο «Ντυνάν» και για τις επόμενες ημέρες, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, να διαγνωστεί το αίτιο του λιποθυμικού επεισοδίου και να ρυθμιστεί η αρτηριακή της πίεση. Το μονόκλινο δωμάτιο στο οποίο νοσηλεύεται η Σαπουντζάκη είναι πνιγμένο από ανθοδέσμες, με τους επιχειρηματίες Μαροσούλη, Τάγαρη, αλλά και τον σκηνοθέτη Ομηρο Ευστρατιάδη να έχουν στείλει τις μεγαλύτερες, κάνοντάς το να μοιάζει περισσότερο με καμαρίνι παραστάσεων, όπου διαχέεται παντού το άρωμα της «Ζαν Πατού», παρά με δωμάτιο νοσοκομείου!

Και, παρότι οι κακές γλώσσες διαδίδουν ότι η Ζωζώ έχει υποστεί αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και βρίσκεται με ημιπάρεση στο κρεβάτι και με υποστήριξη ουροκαθετήρα, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Δεν έχει υποστεί ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο και το μόνο που επιθυμεί είναι να γυρίσει γρήγορα στο σπίτι της, με τον χρόνο να κυλά υπέρ της – όπως κάθε φορά: από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο θεατρικό σανίδι έως σήμερα!