ΕΛΛΑΔΑ

Εύοσμος Θεσσαλονίκης: Διαρρήκτης μπούκαρε σε ψητοπωλείο και έφυγε με άδειες τσέπες (vid)

Εύοσμος Θεσσαλονίκης: Διαρρήκτης μπούκαρε σε ψητοπωλείο και έφυγε με άδειες τσέπες (vid)

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν είχε αφήσει ούτε κέρματα στην ταμειακή αφού στο παρελθόν έχει πέσει θύμα διαρρηκτών

Της Φανής Χαρίση

Με άδεια τα χέρια έφυγε διαρρήκτης που μπούκαρε σπάζοντας την γυάλινη πόρτα σε ψητοπωλείο τα ξημερώματα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης αφού ο ιδιοκτήτης του δεν είχε αφήσει ούτε κέρματα στο ταμείο.

Ο διαρρήκτης που όπως βλέπετε στα δύο βίντεο που εξασφάλισε το Newsbomb.gr δείχνει να περπατά αμέριμνος με τα χέρια στις τσέπες έξω από το ψητοπωλείο κάποια στιγμή δήθεν ανέμελος πλησιάζει με την πλάτη του την γυάλινη πόρτα του καταστήματος και με μια γρήγορη κίνηση σε χρόνο ρεκόρ καταφέρνει να την σπάσει εισβάλοντας αμέσως στο εσωτερικό του ψητοπωλείου το οποίο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό.

Ο ιδιοκτήτης του όμως δεν είχε αφήσει ούτε ένα λεπτό του ευρώ στο ταμείο αφού και άλλες φορές διαρρήκτες είχαν εισβάλει στο μαγαζί του. Έτσι ο διαρρήκτης που φορά μπλούζα με κουκούλα προκειμένου να μην φαίνονται εύκολα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του αφού ψάχνει γρήγορα στην ταμειακή και σε ένα συρτάρι αποχωρεί αμέσως χωρίς να βρει κάτι για να κλέψει.

Η ζημιά βέβαια που προκάλεσε σπάζοντας την γυάλινη πόρτα στην είσοδο του καταστήματος είναι αρκετά μεγάλη και ανέρχεται σε αρκετές δεκάδες ευρώ!