ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: «Έμφραγμα» σε Κηφισό και κέντρο της Αθήνας - Ξεκίνησε η διαδήλωση των μελισσοκόμων

Κίνηση: «Έμφραγμα» σε Κηφισό και κέντρο της Αθήνας - Ξεκίνησε η διαδήλωση των μελισσοκόμων

Κυκλοφοριακά προβλήματα: Αυξημένη είναι η κίνηση σε Κηφισό και στο κέντρο της Αθήνας 

Με υπομονή πρέπει να εφοδιαστούν σήμερα το πρωί, οι οδηγοί της Αθήνας, καθώς η κίνηση είναι μεγάλη στους δρόμους της Αττικής. Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στον Κηφισό ενώ λόγω πορείας των μελισσοκόμων αναμένονται θέματα και στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, στο «κόκκινο» βρίσκεται ο Κηφισός τόσο στην άνοδο λόγω τροχαίων που σημειώθηκαν από το ύψος της Μεταμόρφωσης έως και τα ΚΤΕΛ όσο και στην κάθοδο από τα ΚΤΕΛ έως και τη Νέα Χαλκηδόνα. Παράλληλα, κίνηση υπάρχει και στην Αττική Οδό από τη Λυκόβρυση έως το Μαρούσι, όπως και σε τμήματα της Λεωφόρου Κηφισίας από το Μαρούσι μέχρι τους κέντρο της Αθήνας.

Διαδηλώσεις μελισσοκόμων

Κυκλοφοριακή συμφόρηση υπάρχει και στο κέντρο της Αθήνας αφού μετά τους αγρότες, διαδηλώνουν οι μελισσοκόμοι με πανελλαδική κινητοποίηση.

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται το προγραμματισμένο ραντεβού των μελισσοκόμων που είχε δοθεί, στις 8 το πρωί στο Σύνταγμα, ενώ στο πλαίσιο της κινητοποίησης έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τα εμπλεκόμενα υπουργεία (Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Προστασίας του Πολίτη, και Μεταφορών).

Διεκδικούν παράταση στην πυροσβεστική διάταξη για να δουλεύουν μετά τις 10-11:00, εντατικούς ελέγχους στο ζήτημα των ελληνοποιήσεων και άμεσα λύσεις στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αφορούν το κόστος παραγωγής, καθώς και την ανεπάρκεια ελέγχων κατά παράνομων εισαγωγών.