ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με τη σύλληψη δύο Τούρκων στην «καρδιά» της Αθήνας – Τι ερευνούν οι Αρχές

Μυστήριο με τη σύλληψη δύο Τούρκων στην «καρδιά» της Αθήνας – Τι ερευνούν οι Αρχές
Χάρης Γκίκας / NEWSBOMB.GR.

Νέες διαστάσεις στην υπόθεση σύλληψης δύο ατόμων στα Εξάρχεια, αφού πρόκειται για Τούρκους με κουρδική καταγωγή. Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ.

Στο πλαίσιο ερευνών και εντατικών ελέγχων της αστυνομίας μετά τις σημερινές (29/02) καταδρομικές εμπρηστικές επιθέσεις στην «καρδιά» της Αθήνας και συγκεκριμένα την περιοχή των Εξαρχείων, συνελήφθησαν δύο άτομα στην οδό Ιουλιανού. Μάλιστα, εντοπίσθηκαν όπλα στο αυτοκίνητό τους.

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Οι δύο συλληφθέντες είναι υπήκοοι Τουρκίας κουρδικής καταγωγής και αυτήν την ώρα, οδηγούνται στην Ασφάλεια από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Πλέον, οι έρευνες των Αρχών εστιάζουν στην απάντηση καίριων ερωτημάτων αναφορικά με τη δράση των δύο Τούρκων κουρδικής καταγωγής. Πώς και πότε εισήλθαν στη χώρα, πότε προμηθεύθηκαν τα όπλα, από ποιους και ποιες μπορεί να είναι οι επαφές τους.

Συναγερμός στα Εξάρχεια μετά το «μπαράζ» εμπρηστικών επιθέσεων

Τρία αυτοκίνητα «τυλίχθηκαν» στις φλόγες σήμερα το πρωί στην οδό Ζαΐμη, στα Εξάρχεια, προκαλώντας την άμεση κινητοποίησης της Πυροσβεστικής αλλά και της ΕΛΑΣ.

Η περιοχή αποκλείσθηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ύστερα από το «μπαράζ» καταδρομικών επιθέσεων. Παράλληλα, υπήρξε σήμα των αρχών για φωτιές σε ΙΧ και στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, αλλά και την οδό Σολωμού, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr. Επιπλέον, κάδοι απορριμμάτων «τυλίχθηκαν» στις φλόγες στην οδό Σαριπόλου.

Σχετικές ειδήσεις