ΕΛΛΑΔΑ

«Πογκρόμ» κατά τριών ανηλίκων από συμμαθητές τους για... «ιδεολογικούς λόγους»

«Πογκρόμ» κατά τριών ανηλίκων από  συμμαθητές τους για... «ιδεολογικούς λόγους»

Επίθεση σε τρεις μαθητές σημειώθηκε σε σχολείο του κέντρου της Αθήνας για ένα... αυτοκόλλητο πολιτικού περιεχομένου, που βρέθηκε στις τουαλέτες. Σημειώθηκε συμπλοκή κι ένας μικροτραυματισμός, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο διευθυντής αρνήθηκε να καλέσει την αστυνομία. 

Ακόμα ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, ενδεικτικό της νοσηρής κατάστασης που επικρατεί σε μεγάλα μέρη στην ελληνική κοινωνία, με συμμαθητές να καταφεύγουν σε ξυλοδαρμούς αλλά και... πογκρόμ, ακόμα και για «ιδεολογικές διαφορές»!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, το πρωί της Παρασκευής, σε λύκειο στα Κάτω Πατήσια, ομάδα αρκετών μαθητών, επιτέθηκαν μαζικά σε τρεις συμμαθητές τους. Ακολούθησε ευρεία συμπλοκή, και τελικά οι τρεις που δέχτηκαν την επίθεση κατέφυγαν σε αίθουσα του σχολείου για να γλιτώσουν.

Τα πνεύματα στη συνέχεια ηρέμησαν, ενώ σημειώθηκε ένας τραυματισμός, ο οποίος δεν κρίνεται σοβαρός.

Ο λόγος της επίθεσης, ήταν ένα... αυτοκόλλητο πατριωτικού περιεχομένου που κάποιος τοποθέτησε στις τουαλέτες του σχολείου, με τα θύματα της επίθεσης πάντως να αναφέρουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με αυτό.

Όπως αναφέρουν, όταν τα θύματα πήγαν να αναφέρουν το γεγονός στον διευθυντή του σχολείου, του ζήτησαν να καλέσει την αστυνομία προκειμένου να επιληφθεί του σοβαρού αυτού περιστατικού.

Ο ίδιος, τους υποσχέθηκε ότι θα επιβάλλει το μέτρο της αποβολής για μια ημέρα για τους υπαίτιους της επίθεσης κι ότι θα φροντίσει να μην ξανασυμβεί τέτοιο περιστατικό, ωστόσο αρνήθηκε να καλέσει την αστυνομία, θέλοντας να δοθεί τέρμα στο συμβάν.

Μαθητής που επικοινώνησε με το Newsbomb.gr στη συνέχεια, ανέφερε ότι η επίθεση δεν ήταν «μαζική», καθώς μια μικρή ομάδα ήταν αυτή που ζήτησε αρχικά τον λόγο από τους τρεις μαθητές, για το αυτοκόλλητο αλλά και «γενικά για τη συμπεριφορά τους», όπως μας ανέφερε. Σημείωσε, ότι υπήρχε συμπλοκή, ωστόσο από αυτήν δεν προέκυψε τραυματισμός.