ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Φοβόταν επίθεση από συγκρατουμένους τους ο 39χρονος - Πώς έγινε η απόπειρα

Άγιοι Ανάργυροι: Φοβόταν επίθεση από συγκρατουμένους τους ο 39χρονος - Πώς έγινε η απόπειρα

Άγιοι Ανάργυροι: Νέες αναφορές για την απόπειρα του 39χρονου στις φυλακές

Φοβόταν επίθεση από τους συγκρατουμένους του ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της Κυριακής έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Αυτή την πληροφορία μετέφερε το MEGA, ενώ ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλο ανέφερε επίσης ότι τον τοποθέτησαν με έναν κρατούμενο που έχει κατηγορηθεί για κλοπές , με οδηγία να τον προσέχουν, και ότι η πόρτα του κελιού ήταν ανοιχτή. Περιέγραψε δε τις συνθήκες της απόπειρας.

Στο μεταξύ μάχη για να κρατήσουν στη ζωή δίνουν οι γιατροί στο «Αττικόν», τον 39χρονο δολοφόνο της 28χρονης Κυριακής, ο οποίος την δολοφόνησε πριν από μια εβδομάδα έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων.

«Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας μου στην Ε' πτέρυγα στις 00:25 εντόπισα τον κρατούμενο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, με αυτοσχέδια θηλιά επιδέσμου, την οποία την είχε από αυτοτραυματισμούς στο κεφάλι και την είχε στηρίξει σε βίδα σωλήνα. Άμεσα ειδοποίησα τον υπαρχιφύλακα ο οποίος μετέβη κατευθείαν στην πτέρυγα μαζί με τους διαθέσιμους φύλακες της βάρδιας, οι οποίοι οδήγησαν τον κρατούμενο για πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Κρατουμένων του Κορυδαλλού», ανέφερε ο αστυνομικός που εντόπισε τον 39χρονο απαγχονισμένο στο κελί του σύμφωνα με το STAR.

Σχετικές ειδήσεις