ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Ξανά στις αρχές ο φίλος της Κυριακής – Το θρίλερ με τον 39χρονο δράστη

Άγιοι Ανάργυροι: Ξανά στις αρχές ο φίλος της Κυριακής – Το θρίλερ με τον 39χρονο δράστη

Όλα όσα ισχυρίστηκε η θεία της άτυχης 28χρονης για τον δράστη - «Παρακολουθούσε τα social media της»

Για νέα συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε στις αρχές ο φίλος της άτυχης 28χρονης Κυριακής Γρίβα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε όσα είχε πει και στην προηγούμενη κατάθεσή του. Πρόκειται για τον 37χρονο φίλο της 28χρονης, ο οποίος τη συνόδευσε στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων και ήταν δίπλα της την ώρα της στυγερής δολοφονίας. O 37χρονος έφτασε ενώπιον των αρμοδίων αρχών καμουφλαρισμένος και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν ιδιαίτερα φοβισμένος.

«Όταν φθάσαμε σ’ ένα σημείο όπου είναι σταθμευμένα κάποια μηχανάκια, ξαφνικά η Κυριακή μιλούσε ακόμα με το 100, ανέστρεψε πλάτη. Ασυναίσθητα ανέστρεψα κι εγώ, αλλά δεν κάναμε πολλά βήματα και τότε ένας άνδρας έπεσε με άλμα επάνω της και άρχισε να την χτυπάει με μαχαίρι» είχε αναφέρει στην πρώτη του κατάθεση, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Άγιοι Ανάργυροι: Νέες καταγγελίες για τον δολοφόνο της Κυριακής

Την ίδια ώρα, νέες καταγγελίες για το πρόσωπο του δράστη είδαν το φως της δημοσιότητας. Ειδικότερα, η θεία της 28χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1 ισχυρίστηκε ότι ο 39χρονος παρακολουθούσε μέχρι και τους λογαριασμούς της στα social media. «Κατάλαβα ότι εκείνος μιλούσε στο messenger», είπε η θεία της Κυριακής.

Συμπλήρωσε λέγοντας πως η Κυριακή συνήθιζε να δικαιολογεί όλες τις πράξεις του 39χρονου σε βάρος της. Χαρακτηριστικά, ανάφερε πως «αν η μητέρα της Κυριακής, τη ρωτούσε “Κυριακή, τι είναι αυτό;”, εκείνη να της απαντούσε πως “μαμά, χτύπησα σε μια πόρτα” ή “με τη σκούπα έδωσα μια και χτύπησα”. Η θεία της 28χρονης τόνισε πως «το δικαιολογούσε. Δεν μας έλεγε τίποτα».

Φρουρούμενος στο Τζάνειο ο 39χρονος

Μετά το αλαλούμ που επικράτησε έπειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας του 39χρονου μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, ο ίδιος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Τζάνειο από το Αττικόν.

Πλέον, τέσσερις αστυνομικοί τον φρουρούν στενά, δεν τον αφήνουν από τα μάτια τους, ενώ δεν του επιτρέπεται να κινηθεί σε κανέναν χώρο μέσα στο νοσοκομείο, καθώς υπάρχουν φόβοι πως θα επιχειρήσει νέα απόπειρα αυτοκτονίας.

Υπενθυμίζεται πως στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού δεν δέχθηκαν τον 39χρονο, πρώτον γιατί φοβούνταν μην επιχειρήσει να αυτοτραυματιστεί και δεύτερον για να αποφευχθούν επεισόδια βίας επειδή δεν θα ήταν μόνος σε θάλαμο νοσηλείας στις φυλακές.

Έπειτα από αναμονή για να βρεθεί εφημερεύον νοσοκομείο που θα διακομιστεί, αποφασίστηκε ο δράστης να επιστρέψει στο Αττικόν και να νοσηλευθεί σε απλό θάλαμο για το διάστημα που θα απαιτηθεί, όμως τελικά κατέληξε στο Τζάνειο με εντολή εισαγγελέα.

Σχετικές ειδήσεις