ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Νέο σόου στην κάμερα από τον καθηγητή που κατηγορείται για παρενόχληση μαθήτριας

Αλεξανδρούπολη: Νέο σόου στην κάμερα από τον καθηγητή που κατηγορείται για παρενόχληση μαθήτριας

«Ήθελα τη βοηθήσω στη βιολογία», ισχυρίζεται ο καθηγητής που συνελήφθη για παρενόχληση 17χρονης μαθήτριας στην Αλεξανδρούπολη.

Τη δική του απάντηση για τις καταγγελίες σε βάρος του έδωσε ο 46χρονος καθηγητής που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης μαθήτριάς του στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο MEGA o 46χρονος χαρακτήρισε συκοφαντίες τις κατηγορίες για παρενόχληση της 17χρονης υποστηρίζοντας ότι η μόνη επικοινωνία που είχε μαζί της ήταν μια ανταλλαγή σημειώσεων για τη βοηθήσει στο μάθημα της βιολογίας. «Είμαι θύμα σκευωρίας», προσθέτει ο ίδιος.

«Το κατηγορητήριο είναι για διατάραξη ησυχίας στο σχολείο, που υπηρετώ για πάνω από δέκα χρόνια, και θα καταπέσει πολύ σύντομα. Το κατηγορητήριο λέει και για απειλή. Είναι όλα συκοφαντίες», είπε στη συνέχεια ο καθηγητής.

Μάλιστα, έστησε ένα νέο σόου μπροστά στην κάμερα μιλώντας για τη στολή... νίντζα, κάνοντας και κοπλιμέντα στον παρουσιαστή της εκπομπής, Νίκος Ευαγγελάτο για το ντύσιμο του. Δίνοντας με αυτό τον τρόπο συνέχεια στο σάλο που ξέσπασε χθες Τρίτη, όταν απάντησε με τραγούδι στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Μίλησε και για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την εκπαίδευση: «Η εκπαίδευση είναι τέχνη» ενώ για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών που διδάσκουν στο σχολείο που εργάζεται ανέφερε, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος έχει περάσει από την διαδικασία της αξιολόγησης: «Πιστεύω στην αξιολόγηση με τον σωστό τρόπο. Πήγα με την στολή εξόδου και με χαρακτήρισαν νίντζα. Δεν ντύθηκα νίντζα, αυτό είναι πολεμική τέχνη. Τα παιδιά είναι σαν το αέριο και όσο το πιέζεις, μαζεύεται», συμπληρώνοντας: «Είμαι υγιέστατος, είμαι Ι1, έχω υπηρετήσει την πατρίδα».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ανήλικη, δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον καθηγητή της από το Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024, ο οποίος τη θώπευσε δύο φορές στα γεννητικά της όργανα.