ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Κόκοτας: Σήμερα η πιο κρίσιμη ημέρα για την υγεία του

Δημήτρης Κόκοτας: Σήμερα η πιο κρίσιμη ημέρα για την υγεία του

Σήμερα θα δοθεί η απόφαση για την αποσωλήνωση του Δημήτρη Κόκοτα 

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται για 18η ημέρα διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» μετά από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη πριν από δύο εβδομάδες. Ο ίδιος ένιωσε μία αδιαθεσία στις πρόβες που έκανε για την εβδομαδιαία εμφάνισή του στο «Just the 2 of us».

Πιο συγκεκριμένα, η σημερίνη ημέρα είναι η σημαντικότερη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, καθώς αποτελεί την ημέρα που θα αποφασιστεί εάν θα αποσωληνωθεί ή όχι. Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες δείχνουν πως σήμερα θα ξεκινήσει η διαδικασία αποσωλήνωσης.

Το λιποθυμικό επεισόδιο

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κόκοτας ξαφνικά κατέρρευσε μπροστά στους συνεργάτες του, χωρίς προηγουμένως να έχει νιώσει κάτι που να τον ανησυχήσει.

O Δημήτρης Κόκοτας έμεινε για 8 λεπτά χωρίς καρδιακό παλμό μέσα στο ασθενοφόρο. Οι διασώστες κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Η σύζυγός του βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή. Η αγωνία της κορυφώνεται, όσο οι μέρες περνάνε. Μάλιστα, σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου όπως ανέφερε η κ. Παγώνη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η σύζυγος του δεν επιθυμεί τη διάδοση ψευδών πληροφοριών για την κατάσταση της υγείας του, με την μόνη πηγή πληροφόρησης για όποιον ενδιαφέρεται να είναι η ίδια.