Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στο Κιλκίς - Τι προηγούμενα είχαν με τον κτηνοτρόφο και «μπούκαραν»

Κιλκίς: «Εκπυρσοκρότησε το όπλο», λέει ο δικηγόρος του κτηνοτρόφου 
Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στο Κιλκίς - Τι προηγούμενα είχαν με τον κτηνοτρόφο και «μπούκαραν»
2'

Ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων σχετικά με το έγκλημα στο Κιλκίς όπου το νόμο στα χέρια του πήρε ένας 54χρονος κτηνοτρόφος στο χωριό Μουριές, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος μέσα στην κτηνοτροφική του μονάδα με τέσσερις επίδοξους ληστές.

Τι είχε προηγηθεί

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, το 45χρονο θύμα μαζί με ακόμα τρία άτομα, συγγενείς μεταξύ τους, πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα στις Μουριές. Οι δύο ήταν ανήλικοι.

Ο ένας εκ των δύο ανηλίκων φέρεται να είχε εργαστεί στην κτηνοτροφική μονάδα στο παρελθόν, και έτσι κατάφερε να τον πείσει να βγει έξω από το δωμάτιο και στη συνέχεια με χρήση βίας να τον ακινητοποιήσουν το θύμα και ο ενήλικας συνεργός του με σκοπό, όπως αναφέρεται, οι δύο ανήλικοι να μπουν στο δωμάτιο και να αναζητήσουν τυχόν χρηματικό ποσό.

«Του είπαν ‘θα σε σκοτώσουμε, θα σε γαμ@σ@μ@, τον έβριζαν. Δεν ήταν το κίνητρο μόνο το κλέψιμο, ήθελαν να τον σκοτώσουν», λέει ο πατέρας του κτηνοτρόφου.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το makthes, ο κτηνοτρόφος κατάφερε να ξεγλιστρήσει και να κλειστεί εκ νέου μέσα στο δωμάτιο. Το 45χρονο θύμα και οι τρεις συνεργοί του προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα με τη χρήση πυροσβεστήρα και σιδερένιας σκάλας ενώ απειλούσαν τον κτηνοτρόφο. Τότε εκείνος άρπαξε την καραμπίνα και πυροβόλησε εναντίον τους τραυματίζοντας θανάσιμα στο στήθος τον 45χρονο.

Οι τρεις άνδρες μετέφεραν το θύμα στο σπίτι του όπου και κατέληξε. Ο κατηγορούμενος κτηνοτρόφος κάλεσε την αστυνομία και ενημέρωσε για τα όσα είχαν συμβεί ομολογώντας την πράξη του και υποστήριξε πως φοβόταν για τη ζωή του και ότι το περιστατικό συνέβη επειδή βρισκόταν σε άμυνα.

Ωστόσο οι τρεις φίλοι του θύματος υποστηρίζουν πως δεν είχαν ως κίνητρο τη ληστεία αλλά πήγαν να βρουν τον κτηνοτρόφο καθώς στο παρελθόν όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, ο 54χρονος είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις κατά δύο ανηλίκων μελών της οικογένειάς τους.

Τι απαντάει ο δικηγόρος του κτηνοτρόφου

Ο δικηγόρος του κτηνοτρόφου Χ. Παπαδόπουλος μίλησε στο ACTION24 και απάντησε για όλα αυτά. «Πρόκειται περί μυθευμάτων η αναφορά για ασέλγεια», τόνισε και υποστήριξε ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε!

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή