Νίκαια: «Μάλλον τον ενοχλούσαμε», λέει η καθαρίστρια για τις δύο επιθέσεις που δέχτηκε
«Δεν τον γνωρίζω, μας είπαν πως έχει θέματα με τα απορριματοφόρα», αναφέρει η καθαρίστρια που δέχτηκε διπλή επίθεση από άγνωστο, στη Νίκαια
Στιγμές τρόμου έζησε μία καθαρίστρια στον Δήμο Νίκαιας, αφού δέχτηκε δύο επιθέσεις από τον ίδιο άγνωστο μέσα σε διάστημα μόλις μερικών ημερών. Συνελήφθη ο δράστης, ο οποίος οδηγούσε μηχανή και της πέταξε άγνωστο υγρό από μπουκάλι.
Η γυναίκα ανέφερε ότι «τη δεύτερη φορά το έκανε με τον ίδιο τρόπο, με τη μηχανή, αλλά ήρθε πολύ κοντά μας. Κατάφερα να πάρω τον αριθμό της πινακίδας, αμέσως επικοινώνησα με την Αστυνομία, που ήρθε άμεσα και οι άνδρες τον συνέλαβαν», μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Δεν τον γνωρίζω, απλώς προφανώς τον ενοχλούσαμε. Δεν ξέρω. Από ό,τι μας είπαν, έχει θέματα με τα απορριματοφόρα, δεν του αρέσουν, έχει ψυχολογικά προβλήματα. Σε άλλους συναδέλφους πέταξαν αυγά και νερόμπομπες, δεν έχουμε ασφάλεια», επεσήμανε ακόμη η εργαζόμενη στον Δήμο Νίκαιας.