Αλέξανδρος Εξάρχου και Ελένη Βρεττού στην εκδήλωση με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ

Από την επιχειρηματική κοινότητα οι μόνοι που έδωσαν το «παρών» ήταν ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Εξάρχου με τη σύζυγό του Ελένη Βρεττού και ο επιχειρηματίας Νίκος Τσάκος με τη σύζυγό του, Σήλια Κριθαριώτη

Αλέξανδρος Εξάρχου και Ελένη Βρεττού στην εκδήλωση με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Ο Αλέξανδρος Εξάρχου, η Κίμπερλι Γκιλφόιλ και η Ελένη Βρεττού

Στην εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 250 ετών από την ίδρυση του Σώματος των Αμερικανών Πεζοναυτών έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στη χώρα μας η νέα πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Κικίλιας.

Από την επιχειρηματική κοινότητα οι μόνοι που έδωσαν το «παρών» ήταν ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Εξάρχου με τη σύζυγό του Ελένη Βρεττού και ο επιχειρηματίας Νίκος Τσάκος με τη σύζυγό του, Σήλια Κριθαριώτη.

exarxou.jpg

Ο Αλέξανδρος Εξάρχου, η Κίμπερλι Γκιλφόιλ και η Ελένη Βρεττού

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή