ΕΛΛΑΔΑ

ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Αρχίζουν οι εγγραφές για τον Οκτώβριο

ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Αρχίζουν οι εγγραφές για τον Οκτώβριο

Την έναρξη των εγγραφών για τα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2012 σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ.

Όταν η αδήριτη ανάγκη για εκπαίδευση συναντά τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, τότε το... «ραντεβού» με την επαγγελματική επιτυχία και την ανέλιξη στην εργασιακή «πυραμίδα» είναι καθ' όλα βέβαιο, με την υπογραφή του μεγαλύτερου και πληρέστερου εκπαιδευτικού ομίλου στην Ελλάδα: του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.

Με μοναδικά προνόμια και προσφορές που θα κερδίσουν όσοι ενδιαφερόμενοι εγγραφούν έγκαιρα, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ επιδιώκουν να στηρίξουν την ελληνική οικογένεια, κρατώντας ζωντανό το όνειρο για ποιοτική εκπαίδευση και διασφαλίζοντας άμεση απορρόφηση από την αγορά εργασίας.

Όσοι ενδιαφέρονται για κρατικές σπουδές ΙΕΚ, με αναγνωρισμένο πτυχίο από το κράτος (με μοριοδότηση 150 μονάδων), σε έναν από τους παρακάτω 11 τομείς σπουδών -Υγεία, Επισιτισμός & Τουρισμός, Ομορφιά, Ναυτιλιακά, Οικονομία & Διοίκηση, Πληροφορική, Μηχανολογία, Παιδαγωγικά, ΜΜΕ, Δομικές Κατασκευές και Εφαρμοσμένες Τέχνες- και θέλουν η αποφοίτησή τους να «μεταφραστεί» άμεσα σε εύρεση θέσης εργασίας, τότε τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι η σίγουρη επιλογή, που θα διασκεδάσει την όποια ανασφάλεια της εποχής ως προς την επαγγελματική αποκατάσταση.

Τα προγράμματα σπουδών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ απευθύνονται σε:

• Αποφοίτους Λυκείου (Γενικών, ΤΕΛ, ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ)

• Νεοεισαχθέντες σε ΑΕΙ-ΤΕΙ, που το δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα δεν τους επέτρεψε να περάσουν σε σχολή της αρεσκείας τους, και επιθυμούν να σπουδάσουν επάγγελμα που θα τους προσφέρει άμεση απορρόφηση από την αγορά εργασίας

• Αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να αποκτήσουν ένα δεύτερο πτυχίο

• Αποφοίτους Γυμνασίου

• Εργαζόμενους και επαγγελματίες, που δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2012 και τις μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές που ισχύουν, μπορείτε να απευθυνθείτε:

Αθήνα: Πατησίων 31, τηλέφωνο 210 -5279500

• Πειραιάς: Φίλωνος 39, τηλέφωνο 210 41 20714

• Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 και Αχιλλέως 33, τηλέφωνο 210 9640117

• Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλέφωνο 2310 552406

Ή επισκεφθείτε ηλεκτρονικά τη διεύθυνση: www.iek-xini.edu.gr

Ρoή Ειδήσεων