ΕΛΛΑΔΑ

Δωρεάν διάθεση κηπευτικών στο Ηράκλειο

Δωρεάν διάθεση κηπευτικών στο Ηράκλειο

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιεράπετρας «στρώνει» ένα μεγάλο τραπέζι στους ανθρώπους που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές συγκυρίες.

Συγκεκριμένα, ο συνεταιρισμός «Ανατολή» διαθέτει δωρεάν κηπευτικά σε διάφορες πόλεις του νησιού.

«Ο Δήμος Ιεράπετρας θα αναλάβει δράση, ώστε να επεκταθεί η πρωτοβουλία του Αγροτικού Συνεταιρισμού 'Ανατολή', να λάβουν μέρος κι άλλοι συνεταιρισμοί και σε άλλα προϊόντα, έτσι ώστε να δοθούν ορισμένες δωρεάν ποσότητες των κορυφαίων τοπικών προϊόντων, σε ένδειξη αλληλεγγύης σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη. Πιστεύω πως το παράδειγμα θα βρει κι άλλους μιμητές», δήλωσε ο δήμαρχος Ιεράπετρας, Σήφης Αναστασάκης, που επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού «Ανατολή», προκειμένου να συγχαρεί τον πρόεδρο και τα μέλη του συνεταιρισμού, για την πρωτοβουλία τους να διαθέσουν δωρεάν κηπευτικά σε διάφορες πόλεις και σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του συνεταιρισμού που διέθεσαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας έναν τόνο περίπου κηπευτικά - μελιτζάνες, πιπεριές και ντομάτες - η διάθεση των οποίων θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός της Ιεράπετρας έχει προσφέρει δεκάδες τόνους κηπευτικών στην Αθήνα και την Κρήτη σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.