ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Οδηγός κατέβασε ανάπηρο από το λεωφορείο. Διαβάστε γιατί...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Οδηγός κατέβασε ανάπηρο από το λεωφορείο. Διαβάστε γιατί...

Όλα συνέβησαν σε λεωφορείο στην Πάτρα ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ένας 28χρονος που είναι άτομο με αναπηρία περίμενε στη στάση για να πάρει το λεωφορείο και να γυρίσει στο σπίτι του. Επιβιβάστηκε μαζί με τους άλλους επιβάτες κι έδειξε την αναπηρική του κάρτα στον οδηγό.

Όμως ο οδηγός διαπίστωσε πως η κάρτα δεν είχε ανανεωθεί και ζήτησε από τον 28χρονο να κατέβει από το λεωφορείο. Ο νεαρός κοιτούσε με απορία, αλλά ο οδηγός ήταν ανένδοτος παρά το γεγονός ότι έξω έβρεχε ασταμάτητα. Και τελικά έγινε αυτό που εξ αρχής ο οδηγός απαίτησε.

Ο νεαρός κατέβηκε και βρέθηκε ξανά στο δρόμο να περπατά μόνος στη βροχή, με κατεύθυνση το σπίτι του στο οποίο έφθασε πεζός και αφού είχε γίνει μούσκεμα από τη βροχή. Εξιστόρησε στους γονείς του τι ακριβώς είχε συμβεί και όπως ήταν φυσιολογικό ο πατέρας του αντέδρασε και αποφάσισε να δράσει για λογαριασμό του παιδιού του.

Ο πατέρας του 28χρονου επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής δικηγόρο και ανέλυσε την υπόθεση, ζητώντας νομική υποστήριξη. Το πρώτο βήμα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η επώνυμη έγγραφη καταγγελία που πρόκειται να κάνει προς τη διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ με κοινοποίηση προς όλους τους αρμόδιους φορείς, ακόμα και στην Αθήνα, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να κινηθεί νομικά.