ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες στη γυναίκα - φαντομά

Χειροπέδες στη γυναίκα - φαντομά

Μια 32χρονη κρυβόταν πίσω απο πέντε υποθέσεις κλοπών που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου απο τον περασμένο Μάιο ως και τις αρχές Αυγούστου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η δράστης είχε αδυναμία στα γκάτζετ και την τεχνολογία αφαιρώντας εκτός απο χρήματα, ηλεκτονικούς υπολογιστές, ipad και κινητά τηλέφωνα.

Ειδικότερα, η 32χρονη είχε διαπράξει τις εξής κλοπές:

Κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Μαΐου έως αρχές Ιουνίου εισήλθε σε βίλα ξενοδοχειακού συγκροτήματος και αφαίρεσε μία τηλεόραση, αξίας 600 ευρώ.

Το βράδυ της 12-06, αφού έσπασε υαλοπίνακα, επιχειρήσεως, εισήλθε εντός και αφαίρεσε δύο φορητούς ηλεκτρονικού υπολογιστές αξίας 500 ευρώ.

Το βράδυ της 17/18-07 αφαίρεσε από δωμάτια ξενοδοχείων στον Άγιο Νικόλαο 1 κινητό τηλέφωνο τύπου Iphone4 αξίας 600 ευρώ και 1 συσκευή Ipad.

Το βράδυ της 31-07/01-08 εισήλθε σε διαμέρισμα επιχείρησης ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και αφαίρεσε τσάντα, που περιείχε κάρτες τραπεζών, το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ, μία συσκευή e-banking της ΕΤΕ, διάφορα κλειδιά, 1 σφραγίδα επιχείρησης και διάφορα έγγραφα. Επιπλέον προέβη σε ανάληψη του χρηματικού ποσού των 600 ευρώ με κάρτα ανάληψης, από Α.Τ.Μ. Υποκαταστήματος Τράπεζας στον Άγιο Νικόλαο της οποίας τον κωδικό ανακάλυψε ανάμεσα σε έγγραφα που περιείχε η τσάντα.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα που βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η 32χρονη δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, εξετάζεται η συμμετοχή της και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.