ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Παρέσυρε και τραυμάτισε με το μηχανάκι του Λιμενικό

Ηλεία: Παρέσυρε και τραυμάτισε με το μηχανάκι του Λιμενικό

Δεν σταμάτησε στο σήμα του Λιμενικού.

Ένας Λιμενικός σε υπηρεσία, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, παρασύρθηκε από διερχόμενο δικυκλιστή που δεν συμμορφώθηκε σε σήμα ελέγχου μέσα στο χώρο του λιμανιού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο 43χρονος αναβάτης του δικύκλου δεν σταμάτησε στο σήμα του Λιμενικού και τον χτύπησε στα πόδια με τη μηχανή του, τραυματίζοντάς τον. Ο αναβάτης βρέθηκε με το «παπάκι» του έξω από την πύλη του κεντρικού προβλήτα του λιμένα Κατακόλου.

Την στιγμή που επιχείρησε να μπει μέσα σε ελεγχόμενο χώρο όπου γίνεται η από-επιβίβαση των τουριστών, ο Λιμενικός επιχείρησε να τον σταματήσει κάνοντας σήμα ελέγχου. Όμως ο δικυκλιστής έπεσε πάνω στον Λιμενικό. Ο δράστης συνελήφθη άμεσα μετά την πράξη αυτή, ενώ ο Λιμενικός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Όμως με βάση τις ίδιες πηγές, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μετά από αρκετή ώρα και ο 43χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, καθώς φέρεται να υποστήριξε πως κατά τη σύλληψη και παραμονή του στο χώρο του Λιμεναρχείου, οι Λιμενικοί τον χτύπησαν. Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση του Λιμεναρχείο Κατακόλου.