ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μάκης καλύπτει τον υπόδικο κουμπάρο του!

Ο Μάκης καλύπτει τον υπόδικο κουμπάρο του!

Ο επικεφαλής του ομίλου Express Service Γιάννης Ραφτόπουλος συνελήφθη σήμερα το πρωί από τις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 8 εκατ. ευρώ και για χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Αυτό δεν είναι πια είδηση. Το έχει γράψει το σύνολο του Τύπου. (Βέβαια, και νωρίτερα είδηση ήταν μόνο η σύλληψή του, γιατί όλη η Ελλάδα γνωρίζει εδώ και χρόνια ότι ο κ. Ραφτόπουλος είναι ένας από τους μεγαλύτερους οφειλέτες του δημοσίου. Επανειλημμένα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων έχουν γράψει ότι, την ώρα που ο ίδιος και η οικογένειά του ζουν σε καθεστώς απόλυτης χλιδής, «ξεχνούν» να πληρώσουν το ΙΚΑ των εργαζομένων τους ή την εφορία. Τώρα, γιατί δεν τον είχαν συλλάβει νωρίτερα, αυτό είναι μια πολύ καλή ερώτηση).

Δείτε, όμως, πώς επέλεξε να παρουσιάσει την είδηση ο κουμπάρος του κ. Ραφτόπουλου, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Σε ένα κρεσέντο «ανεξάρτητης» και «αντικειμενικής» δημοσιογραφίας –από αυτά που μας έχει συνηθίσει ο πάλαι ποτέ γνωστός δημοσιογράφος- ο Τριανταφυλλόπουλος γράφει πως ο Ραφτόπουλος «παρουσιάστηκε αυτοβούλως» (!) στη Δικαιοσύνη. Όλα τα ελληνικά media έγραψαν ότι συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης που τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, αλλά ο Μάκης και η ιστοσελίδα του ζούγκλα «ανακάλυψαν» τη δική τους αλήθεια. Αυτή που βόλευε τον… κουμπάρο όλως τυχαίως!

Capture

Μένει τώρα να μας εξηγήσει ο… παντοτινός υπηρέτης της αλήθειας Μάκης Τριανταφυλλόπουλος γιατί ο κουμπάρος του ξύπνησε σήμερα το πρωί και αποφάσισε να παρουσιαστεί «αυτοβούλως» στον εισαγγελέα, ενώ οι οφειλές του συσσωρεύονται χρόνια… Τον έπιασαν οι τύψεις; Κι αν τον έπιασαν όντως οι τύψεις γιατί δεν αποφάσιζε απλά να περιορίσει λιγάκι το χλιδάτο lifestyle του ίδιου και της οικογένειάς του και να πληρώσει τα ένσημα των εργαζομένων του;

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο Mr Express Service για χρέη 8 εκατ. στο Δημόσιο

Ο Αλβανός βαφτισιμιός του Τριανταφυλλόπουλου και τα αλβανικά σχέδια