ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Βεντέτα για τα μάτια ενός λυράρη

Κρήτη: Βεντέτα για τα μάτια ενός λυράρη

Βεντέτα στις μέρες μας; Κι όμως ... συμβαίνει στην Κρήτη, που δεν έχουνε χάσει τα πιστεύω τους στις ηθικές τους αξίες. Εδώ και μερικούς μήνες, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει, με την βεντέτα που πολλοί φοβούνται ότι δεν θα έχει αίσιο τέλος.

Πρωταγωνιστές της, ο γοητευτικός λυράρης από την μια και η οικογένεια της κοπέλας - πρώην συντρόφου του, από την άλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν ταξιδέψει από το νησί, όλα ξεκίνησαν όταν ο καρδιοκατακτητής του κρητικού τραγουδιού, που έχει εξαφανιστεί τους τελευταίους μήνες από τα δρώμενα (και να η εξήγηση) αρνήθηκε να δεχτεί να παντρευτεί την σύντροφό του όταν του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο παιδί του.

Μην νιώθοντας έτοιμος να κάνει οικογένεια, ο λυράρης, της ανακοίνωσε πως δεν θέλει καμία εμπλοκή με το όλο θέμα, και εκείνη με την σειρά της το ανακοίνωσε στο πατέρα και τα αδέρφια της ... Δεν μπορείτε να φανταστείτε την συνέχεια.. Η μάλλον μπορείτε αν έχετε δει την ελληνική ταινία Φουρτουνάκηδες και βροντάκηδες. Κατά τα λεγόμενα των γνωριζόντων, ο κρητικός τραγουδιστής, έχει εξαφανιστεί από προσώπου Κρήτης, αφού οι οικογένεια της κοπέλας, απειλεί την ζωή του.

Πηγή: prismanews.gr