ΕΛΛΑΔΑ

Τα αποτυπώματα «έδεσαν» τον Ρωμανό με τους «Πυρήνες της Φωτιάς»

Τα αποτυπώματα «έδεσαν» τον Ρωμανό με τους «Πυρήνες της Φωτιάς»

Τα αποτυπώματα ενός εκ των συλληφθέντων του Βελβεντού, του Νικόλαου Ρωμανού, ταυτοποιήθηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, με εκείνα που είχαν βρεθεί στα κρησφύγετα που χρησιμοποιούσε η τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Συγκεκριμένα, τα αποτυπώματα του Ν. Ρωμανού ταυτοποιήθηκαν με τα αποτυπώματα που είχαν εντοπιστεί σε σταθερά σημεία διαμερίσματος, επί της οδού Σαπφούς 182, Καλλιθέα Αττικής, καθώς και σε κινητά αντικείμενα – πειστήρια σε διαμέρισμα επί της οδού Ελλησπόντου 53, Βόλος Μαγνησίας.

Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, χρησιμοποιούνταν από την οργάνωση ως κρησφύγετα – γιάφκες και είχαν ενοικιαστεί με πλαστά στοιχεία ταυτότητας.

Επιπλέον, η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση σε όσους πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e - mail) ctu@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, τονίζοντας ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας