ΕΛΛΑΔΑ

Της ζητούν αποζημίωση 300 ευρώ για τις κότες που έφαγε ο σκύλος της

Της ζητούν αποζημίωση 300 ευρώ για τις κότες που έφαγε ο σκύλος της

Άφησε σε έναν γείτονα τον σκύλο της να τον προσέχει, όταν πήγε στην Αθήνα για μια οικογενειακή της υποχρέωση.

Ωστόσο, ο σκύλος φέρεται να κατασπάραξε τις κότες ενός άλλου γείτονα. Και τώρα, αυτός της ζητά 300 ευρώ σαν αποζημίωση!

Το περιστατικό σύμφωνα με το thebest.gr, συνέβη πριν από μερικές μέρες σε γνωστή παραλιακή περιοχή της Αχαΐας. Πρωταγωνίστρια και «θύμα» (όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα) μια 65χρονη συνταξιούχος, η οποία λατρεύει τα σκυλιά και τις γάτες και φροντίζει αρκετά κατοικίδια στο εξοχικό της.Όταν η συνταξιούχος υποχρεώθηκε να πάει στην Αθήνα για μια οικογενειακή της υπόθεση, αναγκάστηκε να αφήσει τον αγαπημένο της σκύλο σε ένα γείτονα για να τον φροντίζει, και μάλιστα με το αζημίωτο.
Κι ενώ είχε το κεφάλι της ήσυχο, (ή νόμιζε τουλάχιστον ότι το είχε ήσυχο) ξαφνικά δέχθηκε ένα τηλεφώνημα που είχε να κάνει με… παραβατική συμπεριφορά του σκύλου της.

Όπως της είπαν, το αγαπημένο της κατοικίδιο ξέφυγε από την επιτήρηση του γείτονα στον οποίο είχε αναθέσει τη φύλαξή του, επιτέθηκε και κατασπάραξε τριάντα(!) κότες ενός άλλου γείτονα!

Έξαλλος ο τελευταίος, και καθώς υποστηρίζει ότι είχε τις κότες για πούλημα, της ζητά τώρα 300 ευρώ σαν αποζημίωση. Με άλλα λόγια, της ζητά δέκα ευρώ για κάθε κότα!

Η συνταξιούχος δεν μπορεί να επιβεβαιώσει εάν ο σκύλος της όντως κατασπάραξε 30 κότες. Ωστόσο σκέφτεται να αποζημιώσει τον ιδιοκτήτη τους, δίνοντας του το ποσό που της ζητά, αδυνατώντας παράλληλα να πιστέψει αυτό που της συνέβη.