ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκε η συνεργός του δολοφόνου της Άρτας

Προφυλακίστηκε η συνεργός του δολοφόνου της Άρτας

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία της στον Εισαγγελέα η 25χρονη συνεργός του δράστη που δολοφόνησε τον 47χρονο φίλο του στην περιοχή Κεραμάτες της Άρτας και στη συνέχεια τεμάχισε το πτώμα, έβρασε τα μέλη του και τα πέταξε στο βόθρο του σπιτιού του και τον ποταμό Άραχθο.

Η νεαρή γυναίκα, κόρη δικηγόρου της Άρτας και γόνος εύπορης οικογένειας, ισχυρίστηκε ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ παράλληλα είχε κάνει και χρήση ναρκωτικών ουσιών, επιχειρήματα, ωστόσο, που δεν έπεισαν.

Στο μεταξύ το δικό της δράμα ζει η οικογένεια του θύματος, του στυγερού εγκλήματος. Σύμφωνα με το epiruspost.gr, τα οστά και οι ιστοί του 47χρονου που μεταφέρθηκαν στον ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, για την επιβαλλόμενη εξέταση, παραμένουν ακόμη στα γραφεία της υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να δοθούν στην οικογένεια, για να γίνει η κηδεία, που επιθυμούν οι συγγενείς του.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, θα πρέπει να ταυτοποιηθεί το dna του θύματος και ακολούθως να δοθεί εντολή να παραδοθούν στην οικογένειά του και να δοθεί άδεια για τη κηδεία.