ΕΛΛΑΔΑ

Ομολογία-σοκ: «Τον βασανίζαμε τέσσερις μέρες και μετά τον πνίξαμε»

Ομολογία-σοκ: «Τον βασανίζαμε τέσσερις μέρες και μετά τον πνίξαμε»

Προφυλακιστέος κρίθηκε αργά χθες το μεσημέρι, μετά την απολογία του στον Ανακριτή Αμαλιάδας ο 26χρονος από το Μπαγκλαντέζ, ο οποίος κατηγορείται για την απαγωγή, τον βασανισμό και το θάνατο 40χρονου ομοεθνή του πριν από 17 περίπου ημέρες στην περιοχή της Ανδραβίδας.

Στην υπόθεση εμπλέκονται τρία ακόμη άτομα, τα οποία αναζητούνται από τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο 26χρονος ομολόγησε ότι επί τέσσερις ημέρες σε ένα δωμάτιο στην περιοχή της Ανδραβίδας μαζί με τα άλλα άτομα, βασάνιζαν τον άτυχο ομοεθνή τους, τον οποίο μάλιστα είχαν συνεχώς φιμωμένο και δεμένο με ανοιχτά χέρια σε ένα κρεβάτι.

Όταν τελικά έλαβαν τα χρήματα από τους συγγενείς του 40χρονου και φοβούμενοι ότι θα τους κατήγγειλε, αποφάσισαν να τον σκοτώσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο 26χρονος ανάφερε ότι τον χτυπούσαν με ένα ξύλο στο κεφάλι, το οποίο στη συνέχεια έκαψαν. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς, όπως ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της ομολογίας για να τον θανατώσουν πήραν σύρμα για τα ρούχα. Οι τρεις κρατούσαν τον άτυχο αλλοδαπό και ο ένας τον έπνιγε!

Στη συνέχεια τον μετέφεραν σε ένα χώρο 70 περίπου μέτρα από το δωμάτιο στο οποίο διέμεναν και τον έθαψαν, βάζοντας πάνω από το πτώμα ένα στρώμα κρεβατιού…