ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Ηλεία: Τον δολοφόνησε για τα γουρούνια

Τραγωδία στη Ηλεία: Τον δολοφόνησε για τα γουρούνια

Νεκρός 33χρονος πατέρας δύο παιδιών με αφορμή τα γουρούνια της οικογένειας. Ο φερόμενος ως δράστης είναι συγγενής του θύματος

Νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε από τον τετράχρονο γιο του ο 33χρονος άνδρας στο σπίτι της οικογένειας το μεσημέρι της Τετάρτης στο χωριό Κλεινδιά Ηλείας.

Η υπόθεση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 19χρονος δράστης είναι συγγενής του θύματος. Όλα ξεκίνησαν από την έντονη διαμάχη των δύο για κάποια γουρούνια ελευθέρας βοσκής που ανήκουν στον παππού του φερόμενου ως δράστη.

Ο 19χρονος αναζητείτο έως αργά το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Πανόπουλου και του Αντρωνίου, όπου και τελικά συνελήφθη.
Συγκλονίζει η τραγωδία

Ο 4χρονος γιος του 33χρονου μπήκε στην κουζίνα και βρήκε τον πατέρα του νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος. Φώναξε τη μητέρα του και το θείο του που μένει δίπλα για να δουν τι είχε συμβεί και οι άνθρωποι λύγισαν στην εικόνα του νεκρού.

Ο 33χρονος έφερε μεγάλο τραύμα στο μάτι από πυροβόλο όπλο που έως το βράδυ της Τετάρτης δεν είχε διακριβωθεί πως βρέθηκε ακουμπισμένο σε τοίχο και όχι κοντά στον 33χρονο. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό ερευνώντας τα στοιχεία, γρήγορα έφτασαν στο να αποκλείουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, o νεαρός εντοπίστηκε λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ της Τετάρτης και περίπου μια ώρα μετά οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Εκεί κατά τη διάρκεια της προανάκρισης φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και να υποστήριξε πως η διαμάχη που κατέληξε στο φονικό ήταν για τα γουρούνια του παππού του 19χρονου.

Οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια αφού πρώτα ο νεαρός απείλησε τον 33χρονο. Το όπλο βρέθηκε στα χέρια του νεαρού που φέρεται να πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε τον άνδρα.