ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Πλήρωσαν τη λαγάνα 10,50 ευρώ - Δείτε την απόδειξη!

Πάτρα: Πλήρωσαν τη λαγάνα 10,50 ευρώ - Δείτε την απόδειξη!

«Αρπαχτή» περιωπής σε κατάστημα στα Βραχνέϊκα! Και μπορεί να ζούμε σε καθεστώς ελεύθερης αγοράς και ο καθένας να μπορεί να πουλάει όσο θέλει, όμως αυτό που συνέβη σε κατάστημα εστίασης των Βραχνεϊκων ήταν... εξόφθαλμο!

Το εστιατόριο χρέωσε μία λαγάνα 10,5 ευρώ, ενώ την κάθε μακαρονάδα με δύο μεγάλες γαρίδες... 11 ευρώ! Οσο για τις τηγανητές πατάτες; Τρία ευρώ η μερίδα (των 150 γραμμαρίων) όταν το 1 κιλό πατάτες κοστίζει... 30 λεπτά όπως αναφέρει το dete.gr

Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου εστιατορίου χρέωσε μέχρι και τη λαγάνα με κέρδος που υπερέβαινε... το 400%! Σύμφωνα με καταγγελίες των συνδαιτημόνων, έκοψε μία λαγάνα σε φέτες, την προσέφερε και στο τέλος την χρέωσε... ως κουβέρ για επτά άτομα αντί του ποσού των 10,5 ευρώ! Η λαγάνα στη λιανική κόστιζε την Καθαρά Δευτέρα 2,5 ευρώ, σίγουρα όμως ο ιδιοκτήτης ενός τέτοιου καταστήματος εστίασης είχε πετύχει πολύ καλύτερη τιμή!
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν οι θαμώνες του συγκεκριμένου καταστήματος στον «Κόσμο» δεν ζήτησαν καν λαγάνα! Με το που κάθισαν όμως στο τραπέζι, ο σερβιτόρος τους έφερε την κομμένη λαγάνα την οποία αργότερα χρέωσε προς 10,5 ευρώ! Οι ίδιες καταγγελίες αναφέρουν πως δύο καταστήματα στην περιοχή των Βραχνεϊκων, αλλάζουν μέχρι και τιμοκαταλόγους την Καθαρά Δευτέρα αλλά και την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας για να κάνουν «αρπαχτή»! Αν για παράδειγμα σήμερα, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εμπορίου επισκεφθεί το συγκεκριμένο κατάστημα, θα βρει τις ίδιες τιμές με αυτές της Καθαράς Δευτέρας; Ενας απλός έλεγχος αρκεί.