ΕΛΛΑΔΑ

Οσμή σκανδάλου στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Οσμή σκανδάλου στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Φαίνεται το δημοτικό "μέλι" είναι πιο γλυκό στη συμπρωτεύουσα

Το μπελά του βρήκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης με την πρόθεση του αντιδημάρχου του Γιάννη Κουράκη να επισκεφθεί την πόλη του Σαν Φρανσίσκο το επόμενο διάστημα.

Η δαπάνη που έφτασε τα 3.700 ευρώ, χρεώθηκε μέσω δημοτικού συμβουλίου στο Δήμο Θεσσαλονίκης με αιτιολογία πως ο προερχόμενος από τη ΔΗΜΑΡ κ.Κουράκης θα είχε επαφές με τους τοπικούς παράγοντες. Το θέμα όμως γεννήθηκε από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η πληροφορία πως στην ίδια πόλη σπουδάζει ο γιος του κ.Κουράκη, σύμπτωση που προκαλεί ποικίλα σχόλια και δεν πέρασε αδιάφορη από τη μείζονα αντιπολίτευση...

Αυτό προκάλεσε την αναδίπλωση του αντιδημάρχου, ο οποίος τελικά ανέβαλε το ταξίδι κατά μερικές ημέρες πληρώνοντας από την τσέπη του τα ακυρωτικά, με την πρόφαση πως έπρεπε να καταθέσει σε δίκη.

Από την ιστορία πάντως ο αντιδήμαρχος βγήκε πολλαπλά χαμένος, καθώς η αλαζονική αντιμετώπιση του στις καταγγελίες αλλά και η πρόφαση πως επί δύο χρόνια δεν έχει πάει ούτε διακοπές λόγω των αρμοδιοτήτων που έχει, μάλλον όξυναν ακόμα περισσότερο τη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του.