ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Έκλεψαν αυτοκίνητο από το Σκαμνό οι δραπέτες των Τρικάλων

Λαμία: Έκλεψαν αυτοκίνητο από το Σκαμνό οι δραπέτες των Τρικάλων

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και δύο ημέρες στη Φθιώτιδα για τη σύλληψη δύο επικίνδυνων κακοποιών, που είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές Τρικάλων.

Οι δραπέτες φέρεται να έκλεψαν από το χωριό Σκαμνός ένα αυτοκίνητο μάρκας Lada Samara χρώματος βυσσινί, με το οποίο και κατάφεραν να διαφύγουν, πριν οι αστυνομικοί αρχίσουν τις εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή της Δαμάστας.

Η κλοπή του αυτοκινήτου δηλώθηκε σήμερα το πρωί στην αστυνομία από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος όμως δεν ξέρει αν κλάπηκε χθες τη νύχτα ή την προηγούμενη ημέρα, αφού είχε μέρες να δει αν το αυτοκίνητό του ήταν στη θέση του.

Σύμφωνα με το lamiareport, όπως όλα δείχνουν ο Μάριο Κόλα και ο άλλος κακοποιός που ήταν μαζί του, άφησαν στην περιοχή που είχαν βάλει φωτιά, το λευκό Nissan που είχαν κλέψει από τη Λιλαία και με τα πόδια μέσα από τη δασική περιοχή, έφτασαν στο Σκαμνό και πήραν το Lada.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί το πιθανότερο είναι αυτό να έγινε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, μετά το συμβάν με τη φωτιά και το τετ α τετ, που είχαν με τους πυροσβέστες.

Ο χρόνος που μεσολάβησε μέχρι να ενημερωθεί η αστυνομία και στη συνέχεια να οργανωθεί η μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης με ελικόπτερο, ΕΚΑΜ, σκυλιά και μεγάλο αριθμό αστυνομικών, ήταν αρκετός για να εξαφανιστούν από την επίμαχη περιοχή.