ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλος παρουσιάσεων της 78ης ΔΕΘ στα επιμελητήρια της χώρας

Κύκλος παρουσιάσεων της 78ης ΔΕΘ στα επιμελητήρια της χώρας

Με επισκέψεις στα επιμελητήρια της ελληνικής περιφέρειας, αρχής γενομένης από τις Σέρρες την επόμενη Τετάρτη, συνεχίζεται ο κύκλος ενημερωτικών επαφών για την 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που ξεκίνησε η διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO.

Στο πλαίσιο των ε συναντήσεων, η διοίκηση της εταιρείας μετέβη στην Αθήνα, όπου παρουσίασε το πρόγραμμα και τις δράσεις της επικείμενης έκθεσης, ενώπιον των επιχειρήσεων-μελών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Η συγκεκριμένη εκδήλωση ήρθε να προστεθεί στην πρόσφατη, που πραγματοποίησε και πάλι στην Αθήνα, η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo στο Διπλωματικό Σώμα και τα διμερή επιμελητήρια, ενώπιον κοινού πρεσβευτών και εμπορικών ακολούθων 40 χωρών.

Επίσημη πρώτη για τη Σλοβακία

Στο μεταξύ, την πρόθεση της Σλοβακίας να συμμετάσχει φέτος στη ΔΕΘ, για πρώτη φορά με επίσημη συμμετοχή, εξέφρασε πρόσφατα στον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo, Θεόδωρο Σουμπάση, ο Σλοβάκος πρέσβης στην Ελλάδα, Πέτερ Μιχάλκο.

Ο κ.Μιχάλκο επισκέφθηκε τη διοίκηση της εταιρείας, συνοδευόμενος από τον επίτιμο πρόξενο της Σλοβακίας στη Θεσσαλονίκη, Κωνσταντίνο Μαυρίδη, και υπογράμμισε τη σημασία του θεσμού, εκδηλώνοντας την υποστήριξή του για τη φετινή διοργάνωση.