ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: 58χρονος «έσβησε» στη θάλασσα από ανακοπή καρδιάς

Εύβοια: 58χρονος «έσβησε» στη θάλασσα από ανακοπή καρδιάς

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην Χαλκίδα ο ξαφνικός θάνατος 58χρονου επιχειρηματία με είδη εξοπλισμού στο Βατώντα και πατέρα 3 παιδιών.

Ο 58χρονος επιχειρηματίας όπως έκανε καθημερινά, πήγε για μπάνιο το Σάββατο το πρωί στην πλαζ Καλάμια της Νέας Αρτάκης. Κατά την διάρκεια του μπάνιου ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στην θάλασσα από πνιγμό.

Όπως αναφέρει το eviazoom.blogspot.gr, μετά από λίγη ώρα δύο λουόμενοι αντιλήφθηκαν να επιπλέει το άψυχο σώμα του 58χρονου και τον έβγαλαν στην ακτή. Μάταια προσπαθούσαν με μαλάξεις να τον επαναφέρουν στην ζωή και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο οποίος οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Τραγικές φιγούρες η γυναίκα και τα τρία παιδιά του που έσπευσαν στο Νοσοκομείο, ακούγοντας την τραγική είδηση από τους γιατρούς.
Ο επιχειρηματίας διατηρούσε μαζί με τα 2 μεγαλύτερα παιδιά του, επιχείρηση με εξοπλισμούς καταστημάτων με έδρα τον Βατώντα και την ξεκίνησε ο ίδιος πριν 35 χρόνια.