ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Κουτούλιας: «Ο Μιχάλης τα τελευταία χρόνια είχε ταλαιπωρηθεί»

Γιώργος Κουτούλιας: «Ο Μιχάλης τα τελευταία χρόνια είχε ταλαιπωρηθεί»

Συγκλονισμένος ο κόσμος της μόδας από τον αιφνίδιο θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη

«Τον Μιχάλη τον χάσαμε» είπε βαθιά συγκινημένος φίλος και συνεργάτης εδώ και 27 χρόνια του Μιχάλη Ασλάνη, Γιώργος Κουτούλιας, γνωστός ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων.

Ένας από τους ανθρώπους που έφθασε πρώτος σήμερα στο διαμέρισμα του γνωστού σχεδιαστή μόλις έμαθε το τραγικό νέο αποκάλυψε στους δημοσιογράφους πως ο Ασλάνης τα τελευταία χρόνια είχε ταλαιπωρηθεί ψυχολογικά, τόσο στον επαγγελματικά τομέα, όσο και στον προσωπικό.

koutoulias

«Με τον Μιχάλη μιλάγαμε δύο με τρεις φορές μέσα στην εβδομάδα. Τελευταία επικοινωνία που είχαμε ήταν το απόγευμα της Κυριακής» οπότε και κανόνισαν να συναντηθούν προκειμένου να μιλήσουν για την επίδειξη μόδας που ετοίμαζε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας για τις 16 Οκτωβρίου. Μάλιστα, όπως είχε εκμυστηρευτεί στον Γιώργο Κουτούλια θα ήταν ένα εντυπωσιακό σόου, καθώς θα έκλεινε στο χώρο 40 χρόνια.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο κ. Κουτούλιας, όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει τη Δευτέρα, καλώντας και στα τρία τηλέφωνα που διατηρούσε ήταν όλα κλειστά.

«Δεν ανησύχησα ιδιαίτερα, γιατί πολλές φορές τα έκλεινε τα τηλέφωνα για να έχει το προσωπικό του χρόνο. Ήθελε να είναι λίγο μόνος του» είπε συγκεκριμένα, ενώ συνέχισε λέγοντας πως προσπάθησε και πάλι να επικοινωνήσει μαζί του τη Δευτέρα το βράδυ αλλά και την Τρίτη το μεσημέρι.

«Την Τρίτη το απόγευμα δέχθηκε τηλέφωνο από μία δημοσιογράφο για να κλείσει συνέντευξη. Σήμερα Τετάρτη με πήρε τηλέφωνο η ίδια δημοσιογράφος μου είπε πως δεν απαντάει» ανέφερε.

Αυτό το τηλεφώνημα κινητοποίησε τον φίλο και συνεργάτη του, ο οποίος πήγε στο σπίτι του Ασλάνη να δει τι είχε συμβεί και ήταν τόσες ημέρες εξαφανισμένος.

«Μπαίνοντας στο διαμέρισμα αντίκρισα τέσσερις-πέντε καρέκλες κάτω στο πάτωμα. Ωστόσο, οι Αρχές δεν με άφησαν να μπω στο διαμέρισμα» υποστήριξε ο ίδιος, ενώ εκτίμησε πως η σορός του πρέπει να βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο.

«Ο Μιχάλης είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα»

Ο Γιώργος Κουτούλιας έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που τα τελευταία πέντε έξι χρόνια είχε ταλαιπωρηθεί ψυχολογικά. «Και σαν επιχειρηματίας και σαν άνθρωπος. Δεν είχε πια τις βιολογικές αντοχές. Δεχόταν μεγάλη πίεση. Στου Ψυρρή το ατελιέ δεν πήγαινε καλά» υποστήριξε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο δεν γνωρίζει αν παρακολουθούσε κάποια θεραπευτική αγωγή.

«Παρόλο αυτά ήταν ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος» είπε, ενώ δήλωσε πως έπαιρνε χάπια για την πίεση.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν πρόκειται για αυτοκτονία, απάντησε πως δεν γνωρίζει τίποτα.

Νεκρό τον βρήκε η υπεύθυνη του ατελιέ

Ο άνθρωπος που βρέθηκε πρώτος με την τραγική πραγματικότητα ήταν η υπεύθυνη του καταστήματος, η οποία, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη πρακτορείου, την Παρασκευή ήταν η τελευταία φορά που τον είδε και του μίλησε μέσω τηλεφώνου.

AFTI

Τη Δευτέρα που οι υπάλληλοι άνοιξαν το κατάστημα δεν είχαν κανένα νέο από τον διάσημο σχεδιαστή.

«Σήμερα το μεσημέρι άρχισαν όλοι να ανησυχούν πραγματικά» ανέφερε ο φίλος του. Η υπεύθυνη του καταστήματος αποφάσισε να καλέσει την Αστυνομία. «Η ίδια δεν είχε αντικλείδι» υποστήριξε ο συνεργάτης του, ο οποίος κλείνοντας είπε πως εκείνος το έμαθε από τη δημοσιογράφο που ήθελε να του πάρει συνέντευξη.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Νεκρός στο σπίτι του ο Μιχάλης Ασλάνης

Θύμα πλεκτάνης ο Μιχάλης Ασλάνης - Τον κατέστρεψαν δύο γυναίκες

Νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης - Ποιος ήταν ο γνωστός σχεδιαστής

Η τελευταία συνέντευξη του Μιχάλη Ασλάνη: «Ανησυχώ για τη ζωή μου»