ΕΛΛΑΔΑ

«Πήγε στη Χρυσή Αυγή για το χαρτζιλίκι», υποστηρίζει φίλος του δράστη

«Πήγε στη Χρυσή Αυγή για το χαρτζιλίκι», υποστηρίζει φίλος του δράστη

«Ο Γιώργος έπαιρνε μεροκάματα από τη Χρυσή Αυγή όπως και άλλα μέλη της οικογένειάς του. Δούλευε στο κυλικείο των γραφείων του κόμματος, όπως και η γυναίκα του που δούλευε σαν καθαρίστρια αλλά και η κόρη του. Συμμετείχε σε διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής αλλά και σε άλλες κινήσεις της τοπικής οργάνωσης και έπαιρνε λίγα χρήματα», υποστηρίζει στενός φίλος του 45χρονου

Σύμφωνα με τον ίδιο, «παλιά υποστήριζε άλλο πολιτικό κόμμα και μας έλεγε ότι πήγε στην Χρυσή Αυγή για το χαρτζιλίκι. Ίσως η οικονομική εξάρτηση από την τοπική οργάνωση τον ώθησε να πάει στο σημείο της συμπλοκής. Όμως είναι αδιανόητο ότι τράβηξε μαχαίρι και σκότωσε τον άτυχο άνθρωπο. Ο Γιώργος μάς έδειχνε πάντα ότι ήθελε να αποφεύγει τους καυγάδες...».

Συνάδελφος του 45χρονου υπογραμμίζει πως ο δράστης «ταν πάντα φιλότιμος και συνεπής στην δουλειά του, άνθρωπος της παρέας και μακριά από διαπληκτισμούς. Μία φορά γινόταν καυγάς έξω από την εταιρεία πετρελαιοειδών και θυμάμαι ότι κρύφτηκε για να μην μπλέξει... Παλιά ήταν άλλου κόμματος αλλά πριν από περίπου δύο χρόνια άρχισε να μπλέκει με την Χρυσή Αυγή».

Διαβάστε επίσης:

Γιος μεταναστών ο 45χρονος που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα

Σήμερα η κηδεία του Παύλου Φύσσα

Τι λέει ο 45χρονος που σκότωσε τον Παύλο Φύσσα