ΕΛΛΑΔΑ

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Γενική πρόγνωση καιρού

Αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας οι οποίες στη Δυτική Ελλάδα, το Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα.

Θερμοκρασίες

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 22 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Άνεμοι στα πελάγη

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο σχεδόν θυελλώδεις.

Αττική

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στον Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στον Νότιο Ευβοϊκό.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.