ΕΛΛΑΔΑ

Προσλήψεις στα 29 ΙΕΚ του ΟΑΕΔ

Προσλήψεις στα 29 ΙΕΚ του ΟΑΕΔ

Σε προσλήψεις εκπαιδευτικού προσωπικού για τη λειτουργία των ΙΕΚ της εποπτείας του θα προχωρήσει ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.

Όσοι προσληφθούν θα απασχοληθούν ως ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου (άρθρο 3 παρ. 2 και 3 του Ν. 2336/95 και άρθρο 16 του Ν. 2643/98).

Όσοι πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις καλούνται να υποβάλουν ή να αποστείλουν από 8/10/2013, ημέρα Τρίτη, έως και 11/10/2013, ημέρα Παρασκευή, από 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για όποιο από τα ΙΕΚ του οργανισμού επιθυμούν, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στους πίνακες επιλογής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού για το έτος κατάρτισης 2013-2014.

Οι πίνακες θα ισχύουν για ολόκληρο το έτος κατάρτισης 2013-2014 και θα αφορούν κάθε ένα από τα αναφερόμενα ΙΕΚ. Από τον/την υποψήφιο/α υποβάλλεται μόνο μία αίτηση σε ένα μόνο ΙΕΚ (το οποίο ζητά τη συγκεκριμένη ειδικότητα) και για ένα μόνο νομό. Σε περίπτωση που στον ίδιο νομό λειτουργούν πλέον του ενός ΙΕΚ-ΟΑΕΔ, παρέχεται η δυνατότητα, να δηλώνει ο υποψήφιος στην αίτηση του, ότι επιθυμεί να αξιολογηθεί για την ίδια ειδικότητα και σε άλλα ΙΕΚ του ιδίου νομού. Πρόσληψη γίνεται σε ένα μόνο ΙΕΚ.

Η αίτηση υποβάλλεται ή αποστέλλεται από τον/την υποψήφιο/α, ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή με courier, στα κατά τόπους ΙΕΚ του οργανισμού, υπόψη Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στις ειδικότητες που ζητούνται είναι νηπιαγωγοί, φυσικοί, χημικοί καθηγητές ξένων γλωσσών, πληροφορικής κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στον παρακάτω σύνδεσμο: http://static.diavgeia.gov.gr