ΕΛΛΑΔΑ

O γύρος της Πελοποννήσου: Ταξίδι στην ωραιότερη διαδρομή της Ευρώπης

O γύρος της Πελοποννήσου: Ταξίδι στην ωραιότερη διαδρομή της Ευρώπης

ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΤΡΙΠΟΛΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ - ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΪΑΦΑ - AΛΦΕΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑ – ΚΙΑΤΟ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο πλαίσιο της τουριστικής αξιοποίησης ενός από τα ομορφότερα και ιστορικά σιδηροδρομικά δίκτυα, διοργανώνει θεματικές εκδρομές με το τραίνο στο δίκτυο της Πελοποννήσου, ενισχύοντας τον τοπικό και σιδηροδρομικό τουρισμό, που διαπιστώνεται ότι έχει πολλούς φίλους.

Η μεγάλη ανταπόκριση των τοπικών κοινωνιών, των φίλων του σιδηροδρόμου, αλλά και όσων εκδρομέων αναζητούν την περιήγηση στις ομορφιές της Πελοποννήσου, που δεν έχει πρόσβαση άλλο μέσο, ενθαρρύνουν την εταιρεία στην καθιέρωση των θεματικών εκδρομών στο μοναδικό αυτό δίκτυο.

Ήδη οι πρώτες εκδρομές που πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη των Φίλων του Σιδηροδρόμου σημείωσαν εντυπωσιακή πληρότητα, έδωσαν την ευκαιρία στους εκδρομείς του τραίνου να απολαύσουν σπάνιες διαδρομές και τελικά στέλνουν ένα θετικό μήνυμα για τις επόμενες διοργανώσεις.

Μια ακόμη θεματική εκδρομή με τραίνο στην Πελοπόννησο πραγματοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αυτή τη φορά με την ευκαιρία του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου, για τους φίλους του σιδηροδρόμου και της ταξιδιωτικής εμπειρίας με το τραίνο.

Η μεγάλη ζήτηση αλλά και ανταπόκριση στις προηγούμενες θεματικές εκδρομές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έδωσαν το κίνητρο για μια πλήρη ταξιδιωτική και τη μέγιστη δυνατή κάλυψη με το τραίνο στις ομορφιές του ιστορικού σιδηροδρομικού δικτύου της Πελοποννήσου.

Πηγή: argonafplia.gr