ΕΛΛΑΔΑ

Σκηνικό τρόμου στο Δικαστήριο: Κυνηγούσε μαινόμενη την υπάλληλο

Σκηνικό τρόμου στο Δικαστήριο: Κυνηγούσε μαινόμενη την υπάλληλο

Στιγμές τρόμου έζησε μία υπάλληλος του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου νωρίς σήμερα το πρωί, όταν βρέθηκε στο...στόχαστρο 50χρονης γυναίκας από την Αλβανία, η οποία ζητούσε επιτακτικά να παραλάβει απόφαση του Δικαστηρίου, η οποία ωστόσο δεν έχει ακόμα εκδοθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση δεν δίστασε να χαστουκίσει την υπάλληλο και να την γρατζουνίσει στα χέρια όταν η τελευταία προσπάθησε να προστατευτεί.

Άναυδοι οι συνάδελφοι της υπαλλήλου επιχείρησαν, όπως είπε στο cretalive μία εξ αυτών να ηρεμήσουν τα πνεύματα και απομάκρυναν προσωρινά την 50χρονη ενώ έσπευσαν να "κρύψουν" την υπάλληλο σε κάποιο άλλο γραφείο. Αυτό όμως φαίνεται ότι ενόχλησε ακόμα περισσότερο την "μαινόμενη" Αλβανίδα, η οποία άρχισε να τρέχει από γραφείο σε γραφείο, φωνάζοντας και εκσφενδονίζοντας ότι έβρισκε μπροστά της, ακόμα και καρέκλες.

Το πρωτοφανές επεισόδιο έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας, που συνέλαβε τόσο την 50χρονη όσο και το σύζυγό της, ενώ η υπάλληλος που βρήκε τον μπελά της μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, προκειμένου να δώσει κατάθεση

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η απόφαση που ζητούσε να παραλάβει η 50χρονη έχει σχέση με εργατική διαφορά, και για κάποιο λόγο η ίδια πίστευε ότι έχει ήδη εκδοθεί και η υπάλληλος της το έκρυβε. Μάλιστα, για τον ίδιο λόγο είχε βρεθεί και την περασμένη Παρασκευή στο Ειρηνοδικείο, όπου και πάλι την είχαν ενημερώσει ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα αρχεία τους

Να σημειωθεί πως με αφορμή το περιστατικό, ο Πρόεδρος των Δικαστικών Υπαλλήλων του Ηρακλείου μίλησε για ανύπαρκτη φύλαξη των δικαστηρίων, επισημαίνοντας ότι τα όσα έγιναν σήμερα είναι ενδεικτικά του κλίματος μέσα στο οποίο εργάζονται.

πηγή: cretalive.gr