ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζει να «χτυπά» η συμμορία των 16χρονων

Συνεχίζει να «χτυπά» η συμμορία των 16χρονων

Σίγουρα μόνο μυαλό δεν "έβαλαν" οι νεαροί που συνελήφθησαν πρόσφατα με την κατηγορία ότι είχαν κλέψει δεκάδες δίκυκλα και αυτοκίνητα στο Ηράκλειο

Οι 16χρονοι, που αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, συνεχίζουν απτόητοι τη δράση τους, με τελευταίο περιστατικό την επίθεση τους τα ξημερώματα του Σαββάτου σε δύο νεαρά επίσης άτομα, στο κέντρο του Ηρακλείου, τα οποία δεν δίστασαν να ...ξυλοφορτώσουν, προκειμένου να τους αποσπάσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και ...3 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα θύματα πήγαν αρκετές ώρες αργότερα στην αστυνομία και κατήγγειλαν το περιστατικό. Με βάση τις πληροφορίες που έδωσαν, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στη...γνωστή παρέα - 2 Έλληνες και δύο Αλβανούς- την οποία και αναζητούν προκειμένου να συλλάβουν εκ νέου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τα ίδια άτομα που πριν λίγες ημέρες αναστάτωσαν το κέντρο του Ηρακλείου όταν, οδηγώντας ένα κλεμμένο ΙΧ, δεν σταμάτησαν σε έλεγχο της Ομάδας ΔΙΑΣ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη στα στενάκια της πόλης.

Παράλληλα , η μητέρα του ενός είχε δηλώσει στις αρχές της εβδομάδας την εξαφάνιση του γιου της

Πηγή: cretalive.gr

Ροή Ειδήσεων