ΕΛΛΑΔΑ

«Μυστήριο» με τον αρραβώνα του Αντρίκου Παπανδρέου

«Μυστήριο» με τον αρραβώνα του Αντρίκου Παπανδρέου

Εδώ ο αρραβώνας, εκεί ο αρραβώνας... πού θα γίνει τελικά ο αρραβώνας – Η οικογένεια Παπανδρέου σήμερα “παράγγειλε” φαγητό από μία γνωστή ταβέρνα, πήγε, το πήρε αλλά κανείς δεν ξέρει πού έχει πάει

Ήρθε πλέον η μεγάλη ημέρα για την οικογένεια Παπανδρέου, καθώς το βράδυ του Σαββάτου αναμένεται να αρραβωνιαστεί ο Αντρίκος την εκλεκτή της καρδιάς του, Πωλίνα Πατραμάνη. Ωστόσο ο τόπος και η ώρα που θα τελεστεί το μυστήριο παραμένουν... άγνωστα.

Από τα μέσα της βδομάδας οι πληροφορίες θέλανε τον αρραβώνα να γίνεται στην παραδοσιακή ταβέρνα “Σοκάκι” στη Χερσόνησο το οποίο βρίσκεται πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η διεύθυνση της ταβέρνας στο cretalive, η οικογένεια Παπανδρέου επισκέφτηκε χθες τον χώρο όπου και γευμάτισε με παραδοσιακές λιχουδιές που αρμόζουν σε τέτοιες περιπτώσεις όπως γαμοπίλαφο και σιουφιχτά μακαρόνια.

Ωστόσο, σήμερα η οικογένεια Παπανδρέου παρήγγειλε φαγητό στη διεύθυνση της ταβέρνας και άνθρωποι από την πλευρά του ζευγαριού πήγαν στη ταβέρνα και πήραν τα φαγητά χωρίς κανένας να ξέρει πού ακριβώς τα πήγαν.

Την ίδια ώρα, αστυνομικές δυνάμεις δεν υπάρχουν πουθενά στην περιοχή καθώς η οικογένεια Παπανδρέου έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει καμία συνδρομή από τις αρχές.

Ωστόσο χθες, ήρθε στο Ηράκλειο η μητέρα του 32χρονου Ανδρέα, Εύα Γεωργίου ενώ λίγο μετά τις 5 το απόγευμα έφτασε στο νησί και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Διαβάστε επίσης:

Πεθερός ο Παπανδρέου: Το Σάββατο οι αρραβώνες του γιου του

Πηγή: cretalive.gr