ΕΛΛΑΔΑ

Πρέβεζα: Έκοψαν το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια με άνεργους γονείς

Πρέβεζα: Έκοψαν το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια με άνεργους γονείς

Χωρίς ρεύμα βρέθηκε μία πολύτεκνη οικογένεια σήμερα στην Πρέβεζα, αφού η ΔΕΗ δια μέσω εργολάβου διέκοψε την παροχή.

Το χειρότερο δε είναι ότι δεν πρόκειται μόνο για μια πολύτεκνη οικογένεια αλλά και ότι οι γονείς είναι άνεργοι, οι οποίοι καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν τους τελευταίους μήνες στις καθημερινές ανάγκες.

Η μητέρα μόλις αυτόν τον μήνα ξεκίνησε να εργάζεται, χωρίς να έχει λάβει ακόμα τον πρώτο της μισθό, ενώ ο πατέρας αντιλήφθηκε ότι το ρεύμα είχε κοπεί στο σπίτι όταν επέστρεψε πριν από λίγο σε αυτό μετά από εξιτήριο που πήρε σήμερα από νοσοκομείο μετά από επέμβαση που είχε κάνει προ ημερών.

Η οικογένεια έχει ενταχθεί σε κοινωνικό τιμολόγιο, όμως τα οικονομικά προβλήματα δεν της επέτρεψαν να εξοφλήσει τον λογαριασμό, ο οποίος έφτασε τα 900 περίπου ευρώ, συνολικά μαζί με προηγούμενες καθυστερήσεις.

Όπως είπε ο πατέρας της οικογένειας, τα πρώτα χρήματα του μισθού της συζύγου του θα πήγαιναν στην εξόφληση ενός μέρος του χρέους στην ΔΕΗ.

Όμως η ΔΕΗ δεν περίμενε όπως φάνηκε σήμερα.

Μη λαμβάνοντας υπόψη το κοινωνικό και ανθρώπινο κομμάτι αυτών και άλλων παρόμοιων περιστατικών, χωρίς καμία προειδοποίηση πέραν αυτής που αναγράφεται στον λογαριασμό διέκοψε σήμερα την παροχή αφήνοντας την εξαμελή οικογένεια χωρίς ρεύμα...

πηγή: pamepreveza.gr