ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για σήμερα Σάββατο

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για σήμερα Σάββατο

Αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και το βράδυ ενδέχεται να βρέξει τοπικά, αναμένονται στην Αττική.

Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ θα εκδηλωθούν από το απόγευμα βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Δυτική Στερεά και την Κεντρική Πελοπόννησο, περιμένουμε το Σάββατο 3 Μαΐου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 26 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 11 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 15 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού να φτάνει τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά από το μεσημέρι και μετά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς στρεφόμενοι το απόγευμα σε νοτιοανατολικούς έως μέτριους.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές από το απόγευμα και μετά, αναμένονται το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Διαβάστε επίσης: Αποκολλήθηκε το πλοίο, θα ελεγχθεί στο λιμάνι της Σαντορίνης