ΕΛΛΑΔΑ

H ιστορία με τον Σήφη δεν είναι τόσο αστεία

H ιστορία με τον Σήφη δεν είναι τόσο αστεία

Τους έχει βάλει όλους και τρέχουν και εκείνος απολαμβάνει την "διαμονή" του στο Φράγμα Ποταμών Αμαρίου, στο Ρέθυμνο, που από μια απλή τεχνητή λίμνη έχει μετατραπεί σε τουριστικό θαλάσσιο πάρκο, καθώς όλο και περισσότεροι σπεύδουν στο σημείο για να δουν από κοντά - τρόπος του λέγειν - τον άπιαστο κροκόδειλο.

Μπορεί βέβαια ο κροκόδειλος να έχει μετατραπεί σε τουριστική ατραξιόν για το Αμάρι, αλλά να μην ξεχνάμε ότι στην ουσία έχουμε την "ευθύνη" για την ασφάλεια του ερπετού αλλά και συνολικά της περιοχής και θα πρέπει να διασφαλιστούν όλα με προσεκτικές κινήσεις, επομένως η ιστορία δεν έχει μόνο την "ψυχαγωγική" της πλευρά αλλά και πολύ πιο σοβαρή. Αν κάτι πάει στραβά ο αντίκτυπος θα είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτό που ήδη έχει δημιουργηθεί από την "φιλήσυχη" κατά τα άλλα επίσκεψη του κροκόδειλου.

Την Πέμπτη το πρωί, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου, προκειμένου να γίνει εκτενής ενημέρωση για το πώς εξελίσσεται μέχρι τώρα η επιχείρηση στο Φράγμα και να συζητηθούν ενδεχόμενες αλλαγές ακόμα και για τη συμμετοχή και άλλων φορέων σε αυτήν.

Δείτε περισσότερα στο Flashnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Τους... γλεντάει ο «Σήφης»! Άπιαστος ο κροκόδειλος στο Ρέθυμνο...