ΕΛΛΑΔΑ

Ήρθε από την Αμερική για να δει τον Σήφη τον κροκόδειλο (vid)

Ήρθε από την Αμερική για να δει τον Σήφη τον κροκόδειλο (vid)

Από την Καλιφόρνια της Αμερικής ταξίδεψε ένας άνθρωπος για να έρθει να δει με τα ίδια του τα μάτια τον κροκόδειλο της Κρήτης.

Ήρθε αποκλειστικά γι’ αυτόν τον λόγο στην Κρήτη.

«Είμαι αρχιτέκτονας μηχανικός από την Καλιφόρνια. Ταξιδεύω σ’ όλο τον κόσμο και αυτό που έχω να σας πω είναι ότι ο κροκόδειλος της Κρήτης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα διεθνή θέματα», επισημαίνει στο cretapost.gr ο Τζορτζ Μεσσαριτάκης ο οποίος είναι Έλληνας με καταγωγή από την Κρήτη αλλά ζει πολλά χρόνια στην Αμερική.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Μεσσαριτάκη, ο Σήφης ο κροκόδειλος είναι γνωστός σε όλη την Αμερική.

«Αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα μυστήρια του κόσμου. Ένας κροκόδειλος στην Κρήτη. Απίστευτο. Έχω ακούσει τόσα πολλά και θέλω να το δω με τα ίδια μου τα μάτια. Στην Αμερική το θέμα του κροκοδείλου κυριαρχεί σε όλα τα μέσα. Έχουμε τρελαθεί όλοι», ανέφερε σχετικά ο κ. Μεσσαριτάκης ο οποίος ήρθε στην Κρήτη και όπως λέει δεν πρόκειται να φύγει με άδεια χέρια.

«Έχω πάρει τις φωτογραφικές μηχανές μου, την κάμερά μου και είμαι έτοιμος να μείνω όσο χρειαστεί μέχρι να τον δω με τα ίδια μου τα μάτια αλλά και να μην φύγω με άδεια χέρια. Να τραβήξω φωτογραφίες και βίντεο για να τα πάω σαν πειστήρια στην Αμερική», τόνισε ο κ. Μεσσαριτάκης.

Πηγή βίντεο και φωτό: cretapost.gr

Διαβάστε επίσης:

H ιστορία με τον Σήφη δεν είναι τόσο αστεία

Τους... γλεντάει ο «Σήφης»! Άπιαστος ο κροκόδειλος στο Ρέθυμνο...