ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν δυο άτομα με περίπου 900 γρ. ηρωίνης

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν δυο άτομα με περίπου 900 γρ. ηρωίνης

Με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών συνελήφθησαν, στο Ηράκλειο, ένας 44χρονος Έλληνας και ένας 30χρονος Βούλγαρος.

Αρχικά συνελήφθη, μετά από επιχείρηση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ο 30χρονος την ώρα που παραλάμβανε, από υπαίθριο χώρο που χρησιμοποιούταν για απόκρυψη ναρκωτικών, αυτοσχέδια συσκευασία, στο εσωτερικό της οποίας υπήρχαν επτά μικρότερες συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 888 γραμμάρια ηρωίνης.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, την ποσότητα ηρωίνης είχε μεταφέρει ο 44χρονος από τον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής και στη συνέχεια την είχε αποκρύψει στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είχε υποδείξει στον 30χρονο, προκειμένου να την παραλάβει.

Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα Ηρακλείου, ο 44χρονος εντοπίστηκε μέσα στο πλοίο και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν -και κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες- 645 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 30χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 10,2 γραμμάρια ηρωίνης, σε δεκατρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες, 4 φαρμακευτικά σκευάσματα χωρίς ιατρική συνταγή, αυτοσχέδιος δοσομετρητής και κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες, οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης:

Καθαρίστριες: 100 ημέρες έξω από το υπ. Οικονομικών